Categories
Oportunități SiSC Timp Liber

Știați că…

     În ultimii 26 de ani de activitate, am avut nenumărate ocazii să strângem momente de neuitat, amintiri, dar și fun facts. Însă, tocmai pentru că fiecare subiect poate fi abordat într-un mod mai haios, ne-am propus să-ți prezentăm câteva lucruri mai puțin știute despre organizația noastră.

 

     … prima organizație de voluntariat din cadrul Academiei de Studii Economice este chiar Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)?

     … SiSC a reușit până în momentul de față să deruleze cu succes peste 150 de proiecte?

     … primul proiect SiSC a constat în curățarea grădinii Ciberneticii?

     … cel mai longeviv proiect organizat de către noi este ,,Serile Teatrului Studențesc” (STS- ediția XXIV)?

     … primul sediu al organizației noastre a fost la parterul clădirii Ciberneticii?

     … numele proiectului ,,Spring IT” a fost inspirat din numele lanțului de restaurante ,,Springtime”?

     … acum câțiva ani, pentru a fi reprezentant, trebuia să fii integralist, cu media peste 8 și să nu faci parte din biroul de conducere/executiv al unei organizații studențești? Acest lucru nu era drept, iar un SiSCot a dat ASE-ul în judecată, alegând să se reprezinte singur, însă Academia de Studii Economie a modificat legislația înainte ca sentința să fie dată.


     Sperăm ca acest articol să-ți fi stârnit interesul cel puțin la fel de mult pe cât ne dorim noi, iar prin intermediul acestuia să te facem să vrei să ne cunoști mai bine, căci noi cu siguranță ne dorim să te cunoaștem mai bine! 

 

     Dacă ai întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește mediul academic și nu numai, suntem la un mesaj distanță, fie pe adresa de mail info@sisc.ro, fie pe pagina noastră de Facebook SiSC ASE.

 

     Îți dorim o studenție plină de amintiri minunate! 

 

Milea Roxana-Mihaela

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică