Ghidul Ciberbobocului

Noi îl considerăm cel mai bun prieten al studenților care abia au intrat pe porțile Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Despre ce credeți că umplem aceste rânduri?

Este vorba despre Ghidul Ciberbobocului, un proiect marca SiSC care vine în ajutorul celor care nu dețin suficiente informații despre modul de desfășurare al cursurilor în Academia de Studii Economice, despre profesorii “de temut” din cadrul facultății și despre materiile care au ridicat cele mai multe semne de întrebare. Mai mult, acesta cuprinde și o evaluare obiectivă a cantinelor studențești și detalii legate de modul în care pot fi împrumutate cărțile de la bibliotecile Academiei de Studii Economice.

Pe de altă parte, știm că nu doar lucrurile care au legătură cu studiul îi interesează pe aceștia, ci și cele din sfera distracției. Dacă doar ce ai ajuns în București și vrei să știi care sunt locurile în care se reunesc studenții pentru a-și petrece timpul liber de asemenea poți apela la Ghidul CiberBobocului.

Așadar, printre rânduri veți descoperi exact ceea ce doriți să aflați în calitate de studenți, deoarece noi înțelegem importanța unei informări corecte și eficiente, fapt ce a și determinat conceperea acestui ghid- cumul de experiențe studențești puse cap la cap.

Ghidul Ciberbobocului 2019

 

StudenCSIE 2019

 

Ghidul Ciberbobocului 2018

 

StudenCSIE 2018

Ghidul Ciberbobocului 2017

StudenCSIE 2017

Ghidul Ciberbobocului 2016

StudenCSIE 2016

Ghidul Ciberbobocului 2015

StudenCSIE 2015

Ghidul Ciberbobocului 2014

StudenCSIE 2014

Ghidul Ciberbobocului 2013

StudenCSIE 2013

Ghidul Ciberbobocului 2012

Ghidul Ciberbobocului 2011

Ghidul Ciberbobocului 2010