Ghidul Ciberbobocului – Ediții anterioare

Edițiile anterioare ale Ghidului Ciberbobocului

      Noi îl considerăm cel mai bun prieten al studenților care abia au intrat pe porțile Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. Despre ce credeți că umplem aceste rânduri?

 

      Este vorba despre Ghidul Ciberbobocului, un proiect marca SiSC care vine în ajutorul celor care nu dețin suficiente informații despre modul de desfășurare al cursurilor în Academia de Studii Economice, despre profesorii “de temut” din cadrul facultății și despre materiile care au ridicat cele mai multe semne de întrebare. Mai mult, acesta cuprinde și o evaluare obiectivă a cantinelor studențești și detalii legate de modul în care pot fi împrumutate cărțile de la bibliotecile Academiei de Studii Economice.

 

      Pe de altă parte, știm că nu doar lucrurile care au legătură cu studiul îi interesează pe aceștia, ci și cele din sfera distracției. Dacă doar ce ai ajuns în București și vrei să știi care sunt locurile în care se reunesc studenții pentru a-și petrece timpul liber de asemenea poți apela la Ghidul CiberBobocului.

 

      Așadar, printre rânduri veți descoperi exact ceea ce doriți să aflați în calitate de studenți, deoarece noi înțelegem importanța unei informări corecte și eficiente, fapt ce a și determinat conceperea acestui ghid- cumul de experiențe studențești puse cap la cap.

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2022

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2021

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2019

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2018

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2017

Ghidul Ciberbobocului & StudenCSIE 2016