Board2019-07-20T14:44:50+00:00

Echipa BE-BC

2019-2020

Conducerea SiSC este formată din două birouri permanente:Biroul Executiv, format din directorii celor 5 departamente, și Biroul de Conducere, alcătuit din membri cu funcții speciale
(Președintele, Secretarul General, Vicepreședinții Externe, Interne, Proiecte și Relații Academice).
Aceste două structuri organizaționale coordonează activitatea tuturor membrilor și dictează direcția de dezvoltare a organizației, asigurându-se că proiectele implementate respectă misiunea SiSC.

Biroul de Conducere

Stephania Iosip-Cozma

– Preşedinte –

“Îmi spun deseori că nu sunt singură pe acest pământ, suntem miliarde de suflete care împărțim aceeași suprafață, iar asta e dovada clară că noi suntem făcuți să conviețuim, să învățăm să ne acceptăm și să ne respectăm. De la fiecare om care trece prin viața noastră avem ceva de învățat sau poate chiar noi suntem cei care trebuie să împărtășim din cunoștințele și experiențele noastre. Toți avem un scop și un drum anume, dar spre deosebire de alții, eu am avut șansa ca drumul meu să se intersecteze cu cel al SiSCoților.
Așadar, de când fac parte din Sindicatul Studenților din Cibernetică am avut prilejul de a observa o varietate de idei, principii, talente, viziuni, păreri și așa mai departe, care m-au motivat să cresc și să-mi doresc să descopăr tot mai mult.
Printre altele, mereu va fi nevoie de un reprezentant, care să susțină, să prezinte și să ducă mai departe idei, iar eu mi-am dorit să-mi asum această responsabilitate. Doresc să susțin oamenii în a fi mai curajoși, să ofer încredere, iar prin curajul meu de a-mi asuma o astfel de responsabilitate să inspir și alți oameni, ca la rândul lor să ia și ei inițiativă.
Astfel, SiSC pentru mine este locul în care creștem împreună.”

Eros-Răzvan Teodorescu

– Secretar General –

“Nu finanţele. Nu strategia şi nici tehnologia. Lucrul în echipă este cel care rămâne avantajul competitiv final, atât pentru faptul că este atât de puternic cât şi întrucât este atât de rar.” – Patrick Lencioni
În această scurtă perioadă de timp, de când am devenit membru al organizației, viața mea de student s-a transformat, pot spune, într-o poveste. Am evoluat pe plan personal, am reușit să-mi înfrâng temerile și nu în ultimul rând am cunoscut oameni extraordinari. Indiferent de situație, fie ea negativă sau pozitivă, lucrurile au ajuns la rezultatul dorit datorită echipei, datorită fiecărui membru care pune pasiune in orice ceea ce face.
Pentru mine, cele mai de preţ lucruri în viaţă, nu sunt lucruri… sunt oameni, situaţii, sentimente, emoţii. Ele creează magia – adică SiSC-ul”

Raluca-Elena Nicoară

– Vicepreşedinte Externe –

“Se poate spune că eu am ajuns la această facultate din întâmplare, dar oare în SiSC de ce am ajuns? Această întrebare reprezintă motivația mea pentru a merge mai departe. De ce? Pentru că oamenii care au ales ca eu să fiu aici au văzut ceva mai mult în mine decât o pot face eu.
Motivația mea de a aplica pentru funcția de Vicepreședinte Externe a venit din dorința de a mă conecta cu oamenii și, cel mai important, de a oferi și eu, la rândul meu, tot atâta bunătate cât am primit, sau poate chiar mai multă. Fiind întotdeuna fascinată de oameni, mi-a plăcut să îi studiez, să îi ascult și să îi înțeleg, pe cât a fost posibil. Însă, pe cât de frumos sună, pe atât de complicat este, dar am învățat că sinceritatea și pasiunea pot face minuni.
Cred că orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat, iar dacă alegi să faci ceva, du-l până la capăt! Eu am ales să fiu aici! Voi?”

Adrian Predoană

– Vicepreşedinte Interne –

“Fiecare dintre noi în această viață se lasă mânat de pasiuni sau este în căutarea lor. Înainte să intru în SiSC, făceam parte din categoria care își căuta pasiunile, dar acum am ajuns să mă las mânat de ele. Astfel, prin intermediul SiSC-ului am reușit să cunosc mulți oameni ale căror idealuri le împărtășesc, să găsesc oameni care știu că vor fi lângă mine mereu când am nevoie, să mă dezvolt personal foarte mult și să fac ceva bun pentru studenții din facultatea în care sunt. Dacă ar trebui să caracterizez SiSC-ul, l-aș descrie ca pe o echipă frumoasă care mereu vrea să se autodepășească și să ofere cât mai multe, din pură pasiune.
Voi încheia acest text în maniera care mă descrie perfect, spontan și cu zâmbetul pe buze. Așadar, de fiecare dată când simțiți că vă doriți ceva, canalizați-vă toate resursele către acel „ceva”.
-You have to risk it to get the biscuit-“

Alexandra Buică

– Vicepreşedinte Proiecte –

“Studenţi pasionaţi. Proiecte muncite. Visuri măreţe. Sentimente mult prea puternice. Prietenii. Momente originale. Oameni frumoşi. Acestea sunt doar câteva cuvinte în care poţi descrie Sindicatul Studenţilor din Cibernetică. Adică locul în care niciodată nu îţi vei epuiza capacitatea de a-ţi atinge potenţialul şi în care nu vei rămâne fără oportunităţi de a-i ajuta pe ceilalţi. Viaţa este uneori zgârcită. Trec zile, luni şi ani fără să simţi nimic nou. Totuşi, odată ce se deschide o uşă, odată ce pui la bătaie totul pentru o oportunitate, îţi dai seama că există un motiv pentru care lucrurile din viaţa noastră se întâmplă într-un anumit fel. Şi asta am simţit odată ce am ajuns să fac parte din SiSC: acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poţi accepta… ai totul. Rămân la ideea că trăieşti ceea ce provoci. Primeşti ceea ce oferi. Atragi ceea ce emani. Prin toată inima, dăruire. Prin toată fiinţa, SiSC.”

Cătălin Cebuc

– Vicepreședinte Relații Academice –

“Când visăm singuri este doar un vis, dar când mai mulți visează împreună este începutul unei noi realități” – Friedensreich Hundertwasser
Pentru mine, citatul de mai sus definește exact ceea ce înseamnă SiSC: mulți studenți creativi și dornici de a realiza cât mai multe lucruri, cu același vis și scop, de a face mai mult decât ceea ce învață la facultate, de a fi acolo pentru ceilalți studenți. Ajuns în primul an, totul era nou pentru mine, aproape fără sens. În prima zi de facultate, am văzut niște „super eroi” pe al căror tricou scria „Sindicatul Studenților din Cibernetică”, care aveau răspunsuri la orice întrebare/neclaritate a studenților. În acel moment, mi-am propus să ajung și eu ca ei, să pot ajuta studenții mereu, indiferent de problema întâmpinată de aceștia. Poți face și tu acest lucru, de aceea oricine este bine venit în familia SiSC.
Ce spui, vrei să ni te alături?”

Biroul Executiv

Andreea-Ioana Tudoran

– Director Departament Educațional –

“Pentru mine, SiSC înseamnă mai mult decât aș putea spune vreodată. De mai bine de două decenii, reprezentăm studenții și contribuim la dezvoltarea acestora prin proiectele pe care le organizăm. Fie că sunt proiecte culturale, umanitare sau workshop-uri, toate au un scop comun: ajută oamenii să se bucure de cea mai frumoasă studenție.
Exact asta simt și eu de când fac parte din această organizație. Mersul la facultate, prânzul la cantină, zilele petrecute în cămin, petrecerile de după sesiune, toate aceste lucruri devin speciale atunci când ai alături peroane dragi cu care le poți împărtăși.
Să fii SiSCot înseamnă să îți asumi riscuri, să ieși din zona de confort, să îți depășești limitele, să evoluezi. Dar, cel mai important, să fii SiSCot înseamnă să dăruiești, să inspiri și să te lași inspirat!”

Andreea Toma

– Director Departament Fundraising –

“Primul contact pe care l-am avut cu SiSC a fost la admitere și din momentul în care am văzut dorința atât de mare a SiSC-oților de a-i ajuta pe oameni și faptul că erau plini de viață și voie bună, mi-am propus să ajung să fac parte dintre ei. Aici am înțeles ce înseamnă să faci lucrurile din pură pasiune și că totul este cu și despre oameni. Energia faină pe care mi-o transmit oamenii, dar și dorința de a contribui la dezvoltarea acestora, la unirea diferitelor generații și la consolidarea unei echipe unite m-au făcut să îmi doresc să fac din ce în ce mai mult în SiSC. Cred cu tărie că rezultatele dorite apar doar dacă suntem uniți și credem în aceleași idei și principii. Am pornit pe acest drum cu dorința de a evolua împreună, de a învăță unii de la ceilalți și de a avea numai de câștigat, atât în viitorul profesional, cât și cel personal, căci doar împreună putem realiza ceea ce ne propunem!”

Antonia Călugăru

– Director Departament Human Resources –

“În ultimul an, am învățat că cele mai frumoase lucruri vin atunci când speranțele tale sunt pe cale să dispară. Facultatea este un nou început, un prag care atrage după sine neprevăzutul. Astfel, odată cu ea a apărut SiSC-ul și multe experiențe, multe oportunități și, nu în ultimul rând, mulți oameni. Am găsit plăcerea de a face și altceva, de a evolua, a mă implica și a crede că schimbarea stă în noi. În noi ca indivizi, ca echipă și ca organizație. Cred că trebuie să ne amintim mereu de început pentru a aprecia deznodământul, să ne amintim de noi înainte și după momentele care simțim că ne-au schimbat pentru a vedea evoluție și a ne aprecia. În ceea ce mă privește, primul an de facultate, care m-a adus și în postura de SiSCot, a reprezentat un imbold pentru dezvoltarea mea, ajutându-mă să cresc și să sper. Nu a fost ușor, ci promițător, intens și chiar foarte rapid. Așadar, pentru mine, SiSC-ul este cu și despre oameni, despre motivație și implicare, alături de continuitate și de apreciere.”

Ana Bordeianu

– Director Departament Imagine&Promovare –

“Încă din prima zi de facultate, am remarcat oameni foarte implicați, săritori și plini de energie care mi-au deschis ochii, m-au făcut să îmi doresc să ajung și eu în acea ipostază, mai exact de a-i ajuta pe cei din jur. Astfel, am reușit ca astăzi să vorbesc cu și despre ei.
Cred că ceea ce m-a motivat cel mai mult a fost momentul în care i-am auzit spunând că “Tot ceea ce dai SiSC-ului, vei primi înapoi înzecit”, lucru pe care acum îl pot afirma și eu.
Când mă gândesc ce înseamnă experiența SiSC pentru mine, pot spune că mi-a oferit o mulțime de momente inedite, sentimente nemaitrăite până la momentul respectiv, însă, cel mai de preț lucru sunt cei din jur și toate legăturile pe care le-am format.
Am învățat că nu există limite și că poți realiza absolut tot ce vrei, atât timp cât ești condus de pasiune și de dorință.
Vreau să le mulțumesc oamenilor cu tricourile albe, SiSCoților, pentru toată energia dedicată voluntariatului, deoarece, fără ei, studenția nu ar fi fost la fel de frumoasă! Ei sunt motivul pentru care am început acest drum și sper ca la final să ne putem bucura împreună de toate realizările noastre

Mădălin-Gabriel Țucă

– Director Departament IT –

“Încă din prima zi când am plecat spre București, am avut o dorință arzătoare de a mă autodepăși și de a ieși din zona de confort, pentru a deveni o persoană mai bună din variate puncte de vedere.
Ajuns la facultate, am fost plăcut surprins să dau exact peste ceea ce căutam. O mare de oameni, coordonați, bine-voitori, gata să ajute și să ofere compasiune pentru toți studenții noștri și nu numai. Nu m-am gândit că pot deveni o persoană mai organizată, mai responsabilă și mai ambițioasă într-un timp așa de scurt. Această mare de oameni m-a învățat, să-mi asum riscuri, să colaborez și să fiu solidar de fiecare dată, m-a învățat să mă avânt știind că voi fi susținut în cazul în care voi cădea. Această mare de oameni, este SiSC.”