Departamente

Departamente

În spatele fiecărui proiect realizat cu succes, se află o echipă bine organizată, formată din oameni harnici și dedicați, fiecare făcând parte dintr-un departament. Acesta este o parte importantă, care împreună cu celelalte componente formează un întreg, și anume SiSC.

 

Așadar, în continuare vă vom prezenta echipele fără de care organizația noastră nu ar putea să-și desfășoare activitatea!

 

DEPARTAMENTUL EDUCAȚIONAL (EDU)

Departamentul Educațional

Răspunsul la orice întrebare despre secretariat, examene, restanțe și măriri sau despre orice legat de facultate îl găsești la noi! Suntem puntea de legătură între studenți și lumea academică, reprezentând interesele acestora și fiindu-le aproape în orice fel de împrejurare.

Atunci când nu ne ocupăm de descifrarea metodologiilor sau când nu ne este cerut ajutorul la secretariat, ne place să ne dezvoltăm latura artistică prin scris. Astfel, îți aducem spre lecturare atât articole din sfera IT, cât și culturale. Ne găsești micile opere de artă pe site-ul fiecărui proiect, dar și pe site-ul și pe blogul SiSC, așa că nu rata noutățile pe care ți le aducem!

Ești gata să descoperi facultatea dintr-o perspectivă din spatele cortinei? Te așteptăm să ni te alături!

DEPARTAMENTUL FUNDRAISING (FR)

Departamentul Fundraising

După un research realizat până la cele mai mici detalii, doar câțiva parteneri au ajuns în finala SiSC. Tot ce mai rămâne de făcut este ca membrii departamentului FR să stabilească o întâlnire cu fiecare, pentru a pune la punct toate detaliile colaborării.

 

Astfel, departamentul Fundraising se ocupă de realizarea bugetelor, comunicarea cu partenerii și menținerea legăturii cu aceștia. Ce poate fi mai frumos decât o colaborare de lungă durată, pentru a le oferi studenților oportunități pe care nu le pot rata?

 

Așadar, haide, vrei și tu să negociezi un parteneriat de succes?

DEPARTAMENTUL HUMAN RESOURCES (HR)

Departamentul Human Resources

Ești trist sau deprimat? Departamentul HR ți-e aliat! Dacă vreodată am putea schimba definiția cuvântului echipă, clar ar fi redat de nimeni altul decât departamentul Human Resources

 

Programul este super încărcat, de la prima oră a dimineții. Trebuie să punem la punct următoarele evenimente: teambuildingurile, ieșirile informale, dar și activitățile ce urmează. Oare am uitat ceva? Este vorba despre scopul nostru principal, și anume, de a ne asigura că activitatea fiecărui departament se desfășoară într-o manieră armonioasă, fiind o echipă bine sudată, pentru ca mai departe să formăm cu toții un întreg - SiSC! Este minunat sentimentul pe care îl simți în momentul în care vezi ceea ce poți să oferi celor din jur, și anume, o poveste de neuitat!

 

Ce zici? Ești gata să pui zâmbetele pe chipurile oamenilor?

DEPARTAMENTUL IMAGINE ŞI PROMOVARE (I&P)

Departamentul Imagine & Promovare

Este o zi oarecare în care te trezești, iar primul lucru pe care dorești să îl faci este, bineînțeles, să îți verifici platformele de socializare, să vezi ce se mai întâmplă. Prima dată deschizi Instagramul și observi o nouă postare marca SiSC ce are în prim-plan o super imagine ce conține grafică colorată, dar și bine definită. 

 

După ce citești câteva descrieri, te hotărăști totuși să te delectezi pe Tik Tok. Ce să vezi, primul videoclip care îți apare pe For You Page este tot postat de SiSC. În final te gândești să accesezi și Facebook-ul, poate cine știe ce mai găsești. Păi, se putea? Tocmai ai aflat că SiSC a lansat un nou eveniment.

 

Creativitatea, dar și talentul sunt doar câteva dintre calitățile celor care ne oferă zi de zi din pasiunea lor pentru editare și promovare, pentru a aduce atât oamenilor, cât și partenerilor noștri recomandări și vizibilitate.

 

Vrei să-ți dai frâu liber imaginației alături de aceștia?

DEPARTAMENTUL INFORMATION TECHNOLOGY (IT)

Departamentul Information Technology

O nouă zi, un nou site pentru unul din proiectele marca SiSC. Realizarea lui poate dura chiar o săptămână, o lună, depinde… Însă rezultatul final este cu mult peste așteptările oricui!

 

Ocupându-se cu mentenanța website-urilor, serverelor și aplicațiilor, departamentul IT dă contur fiecărui proiect prin folosirea diverselor tehnologii și oferă suport tehnic pentru a promova cât mai bine fiecare inițiativă SiSC. Membrii acestuia sunt împărțiți în trei divizii, Front-End, Back-End și Dev-Ops, care mențin o comunicare constantă pentru a pune la punct toate detaliile task-urilor specifice și pentru a aduce site-urile la cea mai bună formă a lor. 

 

Așadar, dacă ai o gândire tehnică și ești pregătit să codezi și să dezvolți cele mai cool aplicații, știi unde este locul tău! Ce mai aștepți?