Alumni

Alumni SiSC

         Un alumn SiSC este acel membru care, prin parcursul său în organizație, și-a lăsat amprenta într-un mod pozitiv asupra celor din jur și asupra desfășurării proiectelor, iar ca urmare, i-a fost oferit un titlu onorific.

Ce ne transmit alumnii:

Andreea Stan

,,Pentru mine, SiSC a fost mereu despre oameni, despre atmosfera de la ședințe și teambuildinguri, dar mai ales despre sentimentul că aparțin de un grup extraordinar. Lucrul ăsta nu ar fi fost posibil fără pasiunea și entuziasmul SiSCoților care m-au înconjurat, așa că sfatul meu pentru generațiile următoare ar fi să nu piardă aceste trăiri, să facă totul din inimă și să nu uite să dea mai departe tot ce au învățat. În plus, nu uitați să aveți grijă de tradițiile și simbolurile care v-au marcat experiența de SiSCoți. Transmiteți-le din generație în generație, pentru că ele sunt cele care ne unesc pe toți cei peste 1000 de membri, din 1996 și până în prezent.”

Miruna Pițu

,,Anii de studenție… cu siguranță sunt unici, plini de aventuri și experiențe noi. În fiecare zi am descoperit alte informații, am întâlnit oameni deosebiți, am conturat momente de neuitat. Și consider că, din multitudinea de sfaturi pe care le-aș putea oferi, mă voi rezuma la următoarele cuvinte: să nu vă fie frică în niciun moment să încercați lucruri noi, să luați decizii spontane, să experimentați, să greșiți și să învățați. Puneți suflet în tot ceea ce faceți, bucurați-vă de fiecare oprire din călătoria SiSC și urmați-vă dorințele. Keep SiSCing, keep dreaming!”

Antonio Scarlat

,,Cu siguranță SiSC vă va aduce experiențe noi, vă va da o lecție din când în când și vă va surprinde când vă așteptați mai puțin, dar pe lângă toate acestea, vă va aduce o mulțime de oameni, care vă vor fi alături în toate cele menționate anterior. Peste câțiva ani, veți realiza că fiecare mic lucru pe care l-ați trăit în SiSC a fost trăit alături de cel puțin o persoană, deci îndreptați-vă atenția spre cei din jur, arătați-le că vă pasă, fiți implicați sincer, iar restul lucrurilor vor veni de la sine.”

Raluca Nicoară

 

 

,,În timpul aventurii voastre în SiSC vă îndemn să explorați, să vă faceți prietenii pe viață și să vă bucurați de fiecare clipă. Îndrăzniți să ieșiți din zona voastră de confort, să vă implicați în asociație și să învățați din fiecare experiență. Cu puțin curaj și zâmbet, veți trăi niște ani memorabili. Cu toții învățăm și creștem împreună, așa că savurați aceste momente și construiți amintiri de neuitat!”

Andreea Roșca

 ,,Nu tratați SiSC ca pe un trial pentru viața de adult sau ca pe un paragraf ce dă bine în CV. Acordați-vă șansa de a evolua și îndrăzniți să fiți autentici. Sunteți la început de drum și nici n-aveți idee cât de frumoasă e călătoria!’’