Vestitorul vacanței – SiSC Tutoring 2019, ediția de vară

2019-05-26T22:07:59+00:00

Gândul că vacanța de vară este din ce în ce mai aproape probabil îți gâdilă simțurile și în același timp te înspăimântă. Acest fenomen este absolut normal, niciun lucru măreț nu a fost realizat fără sacrificiu. Cred că știi deja despre ce vorbim, însă nu te descuraja, pentru că și în acest semestru SiSC Tutoring este pregătit să combată restanțele!

După ce ai completat formularul de nevoi, așează-te pe poziții, deoarece urmează o sesiune ca un festival! SiSC Tutoring este pe cale să te poarte pe ritmurile armonioase ale Analizei Matematice și să te introducă în versiunile utopice ale unor materii precum Statistică, Macroeconomie, Structuri de Date și multe altele. Ca să completezi acest cocktail de cunoștințe pe care urmează să le stăpânești, trebuie doar să ai încredere în tine și să fii motivat. Nu uita, poți avea succes dacă ceilalți nu cred în tine, dar este imposibil dacă și tu te afli printre aceste persoane!

Te așteaptă un drum ce poate deveni obositor și care te va duce pe culmile agitației, însă același lucru se întâmplă și în timpul unui concert sau al unei petreceri și totuși le-ai repeta la nesfârșit. Ține minte că ai o întreagă echipă la dispoziție, gata să-ți sară în ajutor. Până la urmă, alt gust au serile de vară petrecute pe plajă când știi că nu te mai leagă nimic de anul ce tocmai a trecut.

 

Elena Vrabie

Membru al Departamentului Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)