Alt Tutoring, alte izbânzi

2019-02-17T14:59:01+03:00

În fiecare iarnă și nu numai, sesiunea își face simțită prezența, aducând cu ea stres și nopți nedormite. În fiecare iarnă și nu numai, SiSC Tutoring vine în ajutorul studenților, transformând serialele și petrecerile sacrificate de aceștia în cele mai glorioase izbânzi.

Sesiunea aceasta, pentru unii reușita a însemnat nota cinci, în timp ce pentru alții ștacheta a fost mult ridicată, însă cu toții am avut un singur gând: „Restanțele nu sunt cool!”. În schimb, cool au fost ședințele de tutoring, precum cele la Algebră, Statistică și Tehnologii Web.

Ceea ce ne-a bucurat cel mai mult a fost faptul că sălile s-au umplut până la refuz cu studenți dornici să promoveze examenele. Când ești într-adevăr motivat să-ți atingi scopul, găsești orice mijloace, lucru ce a fost aplicat în cadrul ședințelor de tutoring, unde pervazurile ferestrelor și podeaua au devenit locuri numai bune pentru scris. Întrebările au primit răspunsuri și nelămuririle și-au găsit rezolvarea.

Aflați la finalul misiunii noastre, dorim să mulțumim domnilor și doamnelor profesori care ne-au susținut pe această cale, precum și partenerilor noștri, care ne-au oferit ajutorul. De asemenea, le urăm felicitări studenților pentru munca depusă și le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru răbdare.

Echipa SiSC Tutoring 2019 – ediția de iarnă vă dorește un semestru încununat de perseverență și vă așteaptă la următoarele ediții!

Cătălina-Elena Vrabie

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)