Categories
SiSC

SiSCot Theory

E timpul ca această trilogie să se încheie printr-o simplă definiție. Nu este Teoria Relativității sau o teorie ce desemnează o reflectare abstractă a realității obiective, ci este Teoria noastră… a SiSCoților.

Totul pornește de la conceptul de voluntariat care atrage indivizii prin pasiune, muncă și entuziasm. „Impulsul de a se orienta spre satisfacerea nevoilor celorlalți fără a se gândi la recompense financiare.” (Manover)

Exact ca Big Bang-ul, Teoria SiSCotului continuă să se extindă permanent încă de la apariția sa… doar că noi îmbrăcăm această definiție printr-un panteon de sentimente și momente de neuitat. Teoria noastră este fundamentată pe valorile și principiile pentru care noi luptăm. Orice problemă are și un răspuns… și de aceea aplicăm aceste rezultate prin practică.

Proiectele se remarcă prin dozele de distracție ce ne garantează un succes. Sunt multe devize pentru prietenie și munca în echipă, fiind două lucruri diferite. Noi reușim să unim acești poli pentru a crea un Univers. 

O astfel de experiență e una complexă, dinamică, colorată de oameni frumoși, cu perioade în care te evidențiezi cu persoanele care îți conferă o rezonanță aparte.

Astfel, aș putea să dau o definiție despre ceea ce te poate aștepta, totuși nimănui nu-i place o teorie sau un spoiler, dar ceea ce pot să îți spun este că pentru mine fiecare episod a fost o premieră și sezonul nu este nici pe departe de a se încheia.

„Uneori faci alegeri în viaţă şi, alteori, alegerile te definesc pe tine.” (Gayle Forman)

Așadar, eu am făcut alegerea… Tu ești pregătit de noul sezon ?

 

Crăciun Pavel-Cristian

Membru Departament Educațional