Categories
SiSC

SiSC v23.0

De 23 de ani suntem SiSC și tot de atunci încercăm prin muncă, pasiune, dedicare și iubire să ne apropiem de voi. Scriem povești frumoase ale studenției, ne bucurăm de zâmbetele și aprecierile voastre, iubim oamenii, iar fiecare minut petrecut printre task-uri și proiecte e răsplătit prin prieteniile veșnice care se leagă, prin aplauze, prin prezența voastră alături de noi și prin oamenii pe care îi cunoaștem. 

Prima pagină albă a istoriei noastre  a fost scrisă cu emoție undeva în 1996, iar acum suntem mândri de traiectoria ascendentă pe care am urmărit-o de-a lungul anilor, având marcate momente care ne-au ținut aproape de voi și care ne-au motivat să facem și mai mult. De la prima ediție a festivalului Serile Teatrului Studențesc din 1997, la aderarea în ANOSR, iar mai apoi la debutul Spring IT în 2011, am ajuns aici: suntem 220 de voluntari în spate, divizați pe 5 departamente, avem la activ 11 proiecte și, totuși, numărul care contează cel mai mult și care ne aduce o satisfacție infinită e numărul celor care au încredere în noi. 

Fiecare eveniment marca SiSC e creat cu gândul la voi, e conturat după nevoile și dorințele voastre, urmând îndeaproape aspirațiile pe care le aveți. În fiecare zi ne străduim să ținem pasul cu studenții, încercând, prin orice mijloc, să vă facem o experiență de neuitat. Avem seri de teatru magice care te fac să uiți că ești un student al Ciberneticii pierdut printre cifre și calculatoare, aducem aproape de voi angajatorii și oportunități de lucru în proiecte ca Spring IT sau ITFest, vă ajutăm să echivalați orele de practică în cadrul Tap That Job, susținem cauze caritabile prin Academia SpEranței, vă invităm să îndrăzniți mai mult, să vorbiți liber și deschis în fața unei mulțimi de oameni la Dare To Speak. Și nu în ultimul rând, venim în ajutorul vostru în cea mai tensionată și solicitantă etapă a studenție prin sesiunile de SiSC Tutoring, acestea fiind, poate, cele mai apreciate de voi. 

Să fii voluntar în SiSC înseamnă să ai încredere în oamenii din jurul tău, să devii o versiune mai bună a ta, să fii prietenos și sociabil, să iubești studenția, să te distrezi și să contribui la realizarea proiectelor prin munca pe care o depui cu atât de multă plăcere și dedicare. Te invităm să iei și tu parte la acest fenomen și să simți alături de noi ce înseamna SiSC-ul.

La mulți ani SiSC, iubiți voluntari și studenți!

 

Stela Nicoleta Stoian

Membru Departament Educațional