Categories
SiSC

SiSC Things

Fiecare început e greu și nu o să fii niciodată pregătit, dar fiecare astfel de moment din viața ta ascunde vise mărețe, planuri, idealuri, așteptări și crede-mă pe cuvânt, studenția este începutul unei minunate experiențe din viața ta, căci ea o să te poarte prin trăiri pe care nici nu le bănuiești. 

Fiecare dintre noi vine cu dorința arzătoare de a face acel CEVA, poate să fie vorba de socializare, de rezultate remarcabile la facultate, de ideea unei vieți independente, departe de părinți, sau de petreceri și distracție. Cu toții ne dorim să facem lucruri memorabile și minunate, dar pentru început trebuie să îți găsești locul. 

Știi unde am căutat eu prima dată impulsul și vibrațiile de care aveam nevoie? În SiSC. Am observat oamenii, am simțit atmosfera, am văzut că ei sunt acolo pentru noi, că știu lucruri, că sunt veseli, că știu să zâmbească și să se distreze, așa că am avut curaj să încerc și eu. 

SiSC m-a ajutat să văd în spatele rutinei unui student, să mă dezvolt și să învăț lucruri noi, să lucrez într-o echipă și să-mi exprim ideile, dar cel mai importat, mi-a oferit cei mai frumoși oameni

Avem o viață normală, ne trezim dimineața morocănoși și fără chef de viață, nu lipsesc cafeaua și drumul cu metroul, nu lipsesc nici cursurile, seminarele, cu câte o pauză la cantină sau cu o mică ședință la parter. Cel mai fascinant e că nu știi niciodată când se termină ziua asta, e posibil să ai o ședință sau de făcut un task, două sau trei, să ai deadline diseară, să trebuiască să trimiți un mail și să scrii un articol, să faci o postare pe Facebook, poate să urci ceva pe server, o întâlnire cu un potențial partener și să răspunzi unui student la câteva întrebări în același timp. Pauzele de pizza, grădina Ciberneticii, conversațiile, oamenii, masa de la parter unde ne strângem cu toții și zâmbetele mi-au făcut studenția completă. 

Avem petreceri, team building-uri unde aproape uităm de noi și totuși muncim mult, vrem să iasă totul bine și să le oferim studenților proiecte cât mai atractive și calitative, facem totul pentru ei și ne dorim să le răspundem tuturor cerințelor. La sfârșitul zilei când ești extenuat, când închizi ochii, știi că cel mai bun lucru pe care l-ai învățat astăzi e tot despre oameni.  

Cred că SiSC e un pachet complet de trăiri și sentimente și tot ce ai nevoie să devii o versiune mai bună a ta. Noi ne bucurăm de ce avem, de prieteniile care s-au creat, de provocări și de fiecare oportunitate care se ivește și, mai ales, facem studenția o perioadă de neuitat.

Te provocăm să ai curaj, să îți dorești mai mult și să nu te dai bătut, abia așteptăm să te cunoaștem și să facem împreună o studenție de neuitat!

 

Stela Nicoleta Stoian

Membru Departament Educațional