Categories
SiSC

Unde te distrezi in Bucuresti? Pune pe lista Mystery Rooms.

Escape Room game este un joc de echipa, de intuitie, perspicacitate si inteligenta în care participantii sunt incuiati intr-o camera si trebuie sa descopere si sa foloseasca tot felul de obiecte si elemente din camera pentru a gasi modalitati de a deschide locuri in care nu au acces initial, si a avansa pas cu pas catre evadare. Ei trebuie sa gaseasca indicii, sa le puna cap la cap, sa colaboreze foarte bine pentru a gasi calea de a evada din camera, intr-un interval limitat de timp. Jucatorii isi folosesc logica dar si imaginatia pentru a avansa pe firul povestii si a dezlega enigmele una cate una catre obiectivul final. 

Jocurile escape room sunt cel mai bun mod de a-ti petrece o ora sau mai multe, alaturi de grupul de prieteni, familie sau colegi, fie ca este vorba de colegi de echipa sau de scoala, liceu sau facultate. Nu sunt singurul mod si nu trebuie sa se rezume nimeni doar la jocuri room escape, nu zicem asta. Dar nu exista nici un motiv ca ele sa lipseasca. Exista muuulte motive, foarte bune, ca ele sa fie incercate de toata lumea. Sunt distractive, sunt provocatoare, sunt pline de momente “wow” iar bucuria revelatiilor de pe parcurs este de nepretuit.

 

   Tu si grupul tau de prieteni va intrebati “ce facem azi” in Bucuresti? Puneti pe lista Mystery Rooms Escape, de langa Cismigiu. Chiar vis-a-vis de Cismigiu si de aleile sale umbroase pline de farmec, te asteapta casa misterioasa unde poate vei pasi cu o curiozitate usor de inteles, sau fara sa stii lace sa te astepti. Vei gasi atmosfera calda, confortabila si gazde primitoare si amuzante. 6 jocuri diferite, 6 povesti captivante si inedite te ademenesc, fiecare te va provoca in felul sau cu enigme si mistere ce te vor surprinde, bucura si distra! Nu veti regreta. Din contra. Garantat!

Intra pe www.roomsescape.ro, citeste povestile Mystery Rooms, alege jocul ce iti face cel mai mult cu ochiul, si vino la disctractie

   Vrei sa se bucure si cei apropiati tie de o experienta altfel? Vrei sa faci un cadou deosebit de care cei dragi sa-si aminteasca mult timp cu placere? Vrei sa faci un cadou unui prieten? Sau cuiva din familie? Poti oferi o experienta super, distractiva si provocatoare, o evadare la Mystery Rooms Escape! Bucuria e garantata.