Categories
SiSC

Sesiune sau Asia Express şi drumul comorilor?

Se spune că succesul se construieşte adunând mici eforturi repetate zi de zi. O călătorie lungă de trei săptămâni, verificări, restanţe, analiză, ATP, microeconomie, PAW, link-uri de Zoom, camere pornite, consultaţii de cinci ore, sunt doar câteva dintre misiunile pe care noi, studenţii, le-am dus la bun sfârşit, ajungând astfel la destinaţia finală a acestui drum al comorilor, binemeritata vacanţă.

Sesiunea din acest semestru a fost una aparte, iar munca pe care am depus-o s-a materializat  prin notele frumoase, de care ne bucurăm atât noi studenţii, cât şi domnii profesori.

Cum am reuşit să învingem toate obstacolele ce ne-au stat în cale? Ei bine, am pornit pe acest drum, hotărâţi că nu ne vom izola de educaţie, cu un ghiozdan în spate în care am pus perseverenţa, puterea de muncă, laptopul şi biletele către consultaţiile SiSC Tutoring. Semestrul acesta din online a venit cu dezavantajele sale, însă consultaţiile din sesiune, dar şi cele din sesiunea de restanţe, s-au bucurat de un număr mare de participanţi, unele dintre acestea ajungând chiar la 400.

Dorim să le mulţumim, atât studenţilor, cât şi domnilor şi doamnelor profesori fără de care nu am fi putut duce proiectul la bun sfârşit, întrucât studenţii au fost dornici să înveţe şi să treacă examenele cu bine, iar profesorii şi-au rupt considerabil din timpul dumnealor pentru a veni în sprijinul acestora.

Echipa SiSC Tutoring 2020 – ediţia de vară vă doreşte o vacanţă plăcută, care să vă poarte către destinaţiile mult visate alături de cei dragi, o vacanţă în care să vă bucuraţi de tot ceea ce vă înconjoară şi în care să oferiţi mai multă atenţie lucrurilor mărunte ce vă aduc bucurie. Noi sperăm să ne revedem cât de curând posibil, cu forţe proaspete, întrucât drumul comorilor nu se încheie aici, ci continuă prin înţelepciunea pe care ne-a insuflat-o experienţa acestui semestru anevoios.

 

Elena – Alexandra Duduţă

Membru Departament Educaţional

Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC)