Categories
Timp Liber

Trapped Escape Room

     Jocurile de escape room de la Trapped sunt jocuri reale de evadare, care îmbină distracția cu logica și munca în echipă 

 

     Trapped este cel mai mare escape room din București, cu 5 camere unice și originale, ideale pentru relaxarea cu colegii de după cursuri. 

 

     Ce este un escape room? Este un joc real de evadare, care se desfășoară în camere cu tematici și decoruri realiste. Fiecare cameră are o poveste și scenariu unic, indicii misterioase la fiecare pas, jocuri de inteligență sau îndemânare și puzzle-uri care vă vor ține în suspans timp de 60 de minute.

 

CAMERELE TRAPPED ESCAPE ROOM

 

     🔍Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te aventurezi pe o corabie de pirați, The Black Pearl (https://www.trapped.ro/the-black-pearl/) este camera perfectă! Trăiește din plin experiența intensă a lumii Piraților din Caraibe și demonstrează-ți curajul într-o oră plină de acțiune și aventură.

 

     🔍Dacă ești pasionat de poveștile cu detectivi, află că Sherlock Holmes are nevoie de ajutorul tău! A venit momentul să îți pui pălăria de detectiv și să îți testezi aptitudinile 🡪 Looking for Sherlock Holmes (https://www.trapped.ro/sherlock-holmes/)

 

     🔍Dacă ești fan jocuri video, bine ai venit in Jumanji! Vei avea parte de aventuri misterioase și vei fi pus la multe încercări de către jungla sălbatică! 🡪 Jumanji- The Secret Level (https://www.trapped.ro/jumanji-the-secret-level/) te așteaptă! 

 

     🔍The Safe (https://www.trapped.ro/the-safe/) este o cameră pentru cei care s-au întrebat măcar o data cum ar fi să intre în Seiful securizat al unei bănci, planuind jaful anului în doar 60 de minute.

 

     🔍What if? (https://www.trapped.ro/what-if/) este o cameră unică în Europa, un concept unic, complet diferit și o experiență ce trebuie încercată de către iubitorii de escape room!

CINE POATE PARTICIPA LA JOCURI DE TIP ESCAPE ROOM?

     Evadarea dintr-un escape room este o experiență inedită, de care se poate bucura oricine este dornic să-și testeze limitele, să-și pună la încercare abilitățile de a rezolva puzzle-uri, și își dorește și puțină adrenalină, indiferent de vârstă. Recomandăm participarea în echipe de 4-6 studenți.

 

     Înainte de a rezerva, asigură-te că alegi camera potrivită nivelului de experiență al echipei voastre! Dacă ești începător, nu îți face probleme! Anul este lung și sigur vei ajunge să joci și cele mai dificile camere de escape pe care le avem 😊 

 

     Website: https://www.trapped.ro/

 

     Adresa: Vasile Lascăr nr. 88, sector 2

 

     E-mail: info@trapped.ro

 

     Telefon: 0748727733

 

     Facebook page: https://www.facebook.com/trapped.escapegame