Scop și misiune

SiSC: despre munca în echipă

Reprezentare!
Ei bine, tocmai ți-am redat în cea mai scurtă formulă posibilă esența SiSC.
Organizația noastră a fost fondată în anul 1996 de către studenți care au dorit să facă auzite vocile colegilor lor. Încă de atunci, de când am devenit prima organizație studențească din ASE, principalele noastre misiuni au rămas reprezentarea studenților din CSIE, precum și crearea de oportunități care să susțină dezvoltarea personală și profesională a acestora.

Peste 95% dintre membrii SiSC sunt studenți CSIE
Grup de oameni activi, pasionați și implicați
Mediu favorabil dezvoltării personale și profesionale
Profesionalism și seriozitate, inovație și creativitate
Legătură strânsă cu mediul academic și cel profesional

Poate că știi deja, însă facultatea nu înseamnă doar mers la cursuri și seminarii, așadar ai mult timp liber și diverse moduri prin care ți-l poți petrece. Încă nu ai idei? SiSC îți vine în ajutor!
Voluntariatul poate fi o oportunitate de a crește alături de oameni cu aceeași viziune ca tine, care în procesul de a se descoperi fac și o schimbare în facultatea lor, iar SiSC nu este o excepție.

Aici:

Îți faci prieteni!

Odată ce te vei implica într-o organizație, spiritul de echipă va fi elementul cheie, iar prieteniile se vor lega necondiționat. Totul deoarece, pe lângă proiecte și activități, veți avea timp să discutaţi despre pasiunile voastre, lucrurile care vă definesc și care vă vor apropia de alți membri.     

Înveți lucruri noi!

Voluntariatul este în prezent un punct forte, care diferențiază un CV de toate celelalte, tocmai pentru că îți oferă ocazia de a obţine cunoștințe și abilități tehnice în domenii pe care poate nu te-ai gândit să le aprofundezi vreodată.

Te dezvolți!

Sunt câteva lucruri care îți vor asigura succesul în viață, iar dezvoltarea personală este unul dintre ele. Fiind voluntar, vei învăța să lucrezi într-o echipă  unită, să îți exprimi punctul de vedere fără teama de a fi judecat, toate la pachet cu o atitudine profesionistă care te va face să ieși în evidență.

Ești aproape de colegii tăi!

Până la urmă, voluntariatul este cu și pentru studenți, despre nevoile și problemele lor, pe care vei avea șansa să le rezolvi odată ce te implici într-o organizație precum SiSC. Cu toții avem nevoie de cineva care să ne reprezinte drepturile, dar care să ne și ajute prin inițiative îndrăznețe, iar acela poți fi chiar tu. 

Ce mai aştepţi?