Categories
Timp Liber

Hacking Health 3.0, cel mai mare hackathon pe teme de sănătate din România

Smart Everything Everywhere și Johnson & Johnson România au lansat înscrierile pentru Hacking Health 3.0, cel mai mare hackathon pe teme de sănătate din România.

Temele principale pe care aceștia vi le propun pentru competiția din acest an sunt:
– Soluții tehnice care pot contribui la prevenția și tratamentul pacienților în oncologie, hematologie și imunologie;
– Aplicații care adresează sănătatea mintală și îmbunătățirea calității vieții din această perspectivă;
– Dispozitive medicale ale viitorului;

Smart Everything Everywhere și Johnson & Johnson România:

”Dacă ești tânăr profesionist în domeniul sănătății, student sau elev în IT&C, antreprenor, dezvoltator/arhitect de software, sau expert din industria și managementul serviciilor medicale, atunci te așteptăm alături de noi. Pentru a asigura continuitatea proiectelor dezvoltate în cadrul Hacking Health, Johnson & Johnson Romania va oferi din nou primelor 3 echipe câștigătoare câte USD$5,000 (pre-seed funding) pentru a-și duce mai departe proiectele. Pe lângă aceste fonduri, vom asigura fiecărei echipe câștigătoare 6 luni de mentorat pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor.

Dacă doriți să participați alături de o echipă sau individual (persoanele fără echipă vor fi ajutate să-și găsească cel puțin un alt participant cu care să lucreze în echipă), vă rugăm să vă înscrieți aici — health-hackathon.ro — până cel târziu duminica, pe 2 iunie. În cazul înscrierii unei echipe, lead-ul echipei este rugat să completeze formularul o singură dată pentru întreaga echipă.”

Contact:
Tudor Oprea
Phone: +40 743 522 233
E-mail: tudor.oprea@see40.org