Categories
SiSC Timp Liber

Doar o dată eşti boboc…

Îmi amintesc și acum momentul în care am pășit pentru prima dată în facultate ca boboc, iar emoțiile care mă cuprindeau îmi încălzeau sufletul…Simțeam ceva plăcut, dar și sentimentul de teamă de necunoscut, care te copleșește atunci când ești boboc. Pășeam într-o nouă etapă a vieții și străbăteam hotarul spre maturitate.

 

Parcă ieri treceai și tu emoționat pragul facultății pentru prima oară. Iată că ai trecut cu bine peste admitere și peste prima zi de facultate, iar acum te poți numi în sfârșit student “cu acte în regulă”. Încetul cu încetul începi să te obișnuiești cu orarul,  cursurile și cu amfiteatrele pline ochi de necunoscuți. Fiecare boboc simte acest lucru la început. Dar, printre atâtea experiențe noi, e timpul să dai startul și uneia dintre cele mai importante părți ale vieții de student, distracția!

Evenimentul principal al noii vieți pe care tocmai ai început-o este Balul Bobocilor, cu prilejul căruia studenții de anul I au oportunitatea de a lega noi prietenii și de a se distra. Balul reprezintă ocazia de a te face remarcat și, mai ales, de a te afirma printre studenți și de a te face cunoscut cu ușurință în rândul lor.

Vrei să fii în centrul atenției? Fă-te remarcat în fața colegilor tăi și crează-ți amintiri pe viață. Vino și arată-le tuturor abilitățile tale de dansator, cântăreț, magician sau alte talente ascunse. Dacă nu crezi că asta ar fi prea mult pentru tine, poți veni doar pentru a te distra o noapte alături de colegii tăi și pentru a-ți susține colegii în concursul de miss și mister. Surprizele nu vor înceta să apară, așadar, de-a lungul balului vom avea tombole, premii, dar și un invitat surpriză, toate acestea într-un ambient și un loc atent ales, menit să își lase amprenta în sufletul fiecărui student.

Pentru o seară, uitați de frământări sau necazuri și trăiți momentul, căci nu se va mai întoarce niciodată! Doar o dată în viață ești boboc!

 

Paul – Alexandru Pătru

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)