Departamente

Departamente

Ți-am prezentat obiectivele noastre și lucrurile pentru care luptăm și pentru care muncim, dar nu ți-am spus și cum le obținem. Ei bine, pentru a transforma cu succes toate ideile în realitate, SiSC este împărțit în 5 departamente ce duc la bun sfârșit sarcini complementare, fiecare la fel de importante pentru finalizarea proiectelor.

În ordine alfabetică, îți prezentăm „rotițele” ce fac din SiSC o organizație armonioasă, mereu pregătită să vină în ajutorul studenților!

DEPARTAMENTUL EDUCAȚIONAL (EDU)

Departamentul Educațional

Ai avut vreodată o întrebare despre secretariat, examene, restanțe și măriri sau despre orice legat de facultate ori universitate? Ei bine, te poți baza pe noi pentru răspunsurile de care ai nevoie! Suntem puntea de legătură între studenți și lumea academică, reprezentând interesele acestora atunci când știm că este nevoie.

Pe lângă toate acestea, marea noastră pasiune este scrisul! Astfel, reușim să abordăm subiecte variate și să aducem informații relevante din sfera IT-ului, legate de dezvoltare personală, artă și multe altele prin articolele pe care le publicăm constant pe site-ul SiSC, dar și pe site-urile proiectelor noastre.

Ești gata să descoperi facultatea dintr-o altă perspectivă? Te așteptăm să ni te alături!

DEPARTAMENTUL FUNDRAISING (FR)

Departamentul Fundraising

Alertă de securitate la Banca Partenerilor SiSC! Ce s-a întâmplat? Nimic neobișnuit, intră membrii departamentului FR din nou în acțiune și îl conving pe Directorul Băncii că proiectele marca SiSC merită sprijin financiar pentru a-și îndeplini scopul.

După ore întregi de research pentru a găsi cele mai potrivite firme și numeroase întâlniri cu partenerii, experții noștri în arta persuasiunii au convins cele mai mari companii să investească în cea mai importantă resursă: studenții curioși și dornici să profite de oportunități.

Ce zici, reușești și tu să ne convingi că vrei să ni te alături? Să înceapă negocierea!

DEPARTAMENTUL HUMAN RESOURCES (HR)

Departamentul Human Resources

Printre teambuildinguri, activități și ieșiri informale, noi, membrii HR, ne strecurăm prin fiecare departament pentru a ne asigura că toată lumea se distrează și că avem în permanență o echipă unită. Da, ați auzit bine! Pentru noi, cei mai importanți sunt oamenii, iar interesul nostru principal este ca fiecare SiSCot să simtă că face parte dintr-o echipă care îl apreciază pentru cum este și tot ceea ce face, atât în departament, cât și pe tărâmul proiectelor. Noi aducem în organizație experiențe de neuitat care fac studenția în SiSC una memorabilă, presărată cu puțin praf magic.

Ce zici, ești pregătit să trăiești un basm și să creezi și tu, la rândul tău, multe altele alături de noi?

DEPARTAMENTUL IMAGINE ŞI PROMOVARE (I&P)

Departamentul Imagine & Promovare

Nu avem cum să contestăm că departamentul Imagine&Promovare are cei mai creativi studenți. Noi știm să transformăm orice gând într-o realitate grafică sau video, suntem cei mai buni influenceri, iar imaginația noastră e nemărginită. Nu stăm toată ziua pe rețelele de socializare, luăm și pauze pentru implementări și în majoritatea timpului încercăm să ne depășim limitele și să venim cu idei pentru promovarea proiectelor noastre. Ne dorim să fim vizibili peste tot și lumea să ne recunoască, așa că am învățat să facem și PR, pentru a aduce alături de noi cei mai cool parteneri media.

Dacă și tu ești un mic influencer, ori regizezi și editezi videoclipurile prietenilor tăi, sau ești un artist grafic în devenire, te așteptăm alături de noi! Nu ai nevoie de o pregătire specială, noi suntem aici să te ajutăm să devii cel mai bun artist. Până atunci, ne găsești pe Stories, Facebook, LinkedIn și desigur, nu uita de TikTok!

DEPARTAMENTUL INFORMATION TECHNOLOGY (IT)

Departamentul Information Technology

Plecând de la o simplă idee și folosind diverse tehnologii, departamentul IT reușește să creeze cele mai inovative aplicații, menite să ușureze task-urile utilizatorilor.

Mentenanța serverelor, website-urilor și aplicațiilor SiSC este specialitatea noastră, iar acest lucru nu ar fi posibil fără o foarte strânsă legătură între cele două divizii care alcătuiesc departamentul, respectiv Back-End și Front-End.

Toate proiectele organizației se bucură de suport tehnic, de cele mai atractive site-uri și aplicații ce reușesc să le transpună studenților frumusețea domeniului IT.

Dacă ești o persoană cu o gândire tehnică, căreia îi plac provocările, noi te așteptăm să faci parte din echipa noastră și să construim împreună cele mai intuitive produse software. Ce spui, ești gata să codezi?