Beneficii2018-06-02T12:42:48+03:00

Oferte „șoc”, students only !

Crezi că e plictisitoare studenția? Nu și dacă știi cum să exploatezi la maximum beneficiile și reducerile pe care le poți avea ca student!

Transport

    • Știai că studenții circulă gratuit cu trenul? În urma eforturilor depuse de către ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România), poți călători cu trenul pe orice rută națională prin simpla prezentare la ghișeele CFR al unui act de identitate și a legitimației de călătorie vizată. Simplu, nu?
    • Traseul Facultate – Cămin se poate dovedi a fi unul destul de costisitor, însă stai liniștit! Pe baza acelorași acte poți beneficia de o reducere de 50% la abonamentele lunare Metrorex și RATB, cu mențiunea că ți se poate deconta și cealaltă jumătate din prețul abonamentului RATB, dacă beneficiezi de un loc la buget.

Cultură

    • Majoritatea teatrelor și muzeelor din Uniunea Europeană acordă reduceri sau chiar gratuități pentru studenți. Verifică întotdeauna la casele de bilete sau pe site-urile instituțiilor și evenimentelor!

Ajutor

    • În calitate de student al ASE poți beneficia de asistență medicală și psihologică în cadrul cabinetelor sau unităților specializate.
    • Ai auzit de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul universității? Pe scurt, CCOC! După cum spune titlul, poți beneficia de ședințe de consiliere gratuite susținute de către personalul calificat al Academiei de Studii Economice.

Deci ce mai aștepți? Aventura e mai aproape decât crezi!