Categories
Timp Liber

Adobe România

„Adobe România există în Bucuresti de 15 ani și este formată din 850+ de oameni extrem de talentați și implicați în crearea celor mai apreciate produse Adobe. Iată câteva exemple: Adobe XD, Adobe Experience Manager, Adobe Analytics, Adobe AdCloud, Adobe Target, Adobe Audience Manager, Adobe Experience Platform.

 

Poate te întrebi cum ar fi să lucrezi cu noi – cum sunt oamenii de aici, în ce proiecte ai putea să te implici.

 

Valorile Adobe, stabilite chiar de fondatorii companiei, John Warnock si Charles Geschke, sunt: Genuine, Exceptional, Innovative, and Involved. Așa suntem noi și asta căutăm în toți oamenii care vor sa ne fie colegi, fie pe un post full-time, fie ca interni.

 

În fiecare an, internii sunt implicați în mod direct în produse reale Adobe dezvoltate în România. Vei lua parte la ședințe cu toată echipa, vei primi proiecte la care vei lucra pe perioada internshipului, iar munca ta va avea un impact real asupra obiectivelor echipei. Da, chiar TU poți contribui live la produse reale Adobe.

 

În plus, o parte dintre internii noștri își găsesc și un loc într-o echipă Adobe la finalul internshipului. Iată cateva cuvinte despre experiența Adobe chiar de la o colegă de-a noastră, fost intern:

 

“Internshipul la Adobe a fost primul meu job. Patru ani mai târziu și sunt încă aici. Cred că asta spune ceva! Găsesc mereu noi lucruri de învățat, iar asta mă motivează să continui. Faptul că proiectul meu de internship a devenit produs Adobe și că mi-am făcut câțiva prieteni pe parcurs sunt lucrurile de care mă simt cel mai mândră per total.”

 

Denisa Ștefan – Software Developer, Creative Cloud Services

Stai cu ochii pe https://www.adobe.com/careers.html dacă vrei să afli cele mai noi oportunități din Adobe România!”