Worldpay Hackathon

50_worldpay_hackathon

3-5 Noiembrie, 2017, București, România – Compania internațională de plăți financiare Worldpay va veni pentru prima oară în România; Hackathonul de plăți IoT este un eveniment de 3 zile prin care încercăm să inovăm felul prin care facem plăți prin tehnologia Internet of Things. Participanții își vor petrece weekend-ul construind prototipuri, având șansa să câștige premii în valoare de 13,500 lei.

După marele succes de la Londra 2016 Hackathon, Worldpay e gata să cunoască comunitatea tehnologiei din București, care este gata să ajute la construirea unor POC-uri cu tehnologie nouă. E timpul ca plățile digitale să ajungă/ treaca la nivelul următor!

Cele trei mari provocări ale hackathon-ului sunt:

· ORAȘ INTELIGENT – Imaginează-ți un pachet care poate să proceseze automat o plată în momentul în care este plasat în cutia ta poștală…

· CASĂ INTELIGENTĂ – Ce spui de un aparat de cafea care atunci când rămâne fără pahare, va face automat comandă de pahare noi și va face și plata?

· VIAȚĂ INTELIGENTĂ – Ceasuri inteligente, bijuterii interconectate, brățări de fitness, încălțăminte care comandă și plătește pentru pizza…

 

De ce să te înregistrezi?

Participanții vor testa noul IoT open-source Worldpay Within – un agent de plăți pluggable care permite dispozitivelor inteligente să efectueze și să primească plăți. Aceasta este o oportunitate de a crea primele cazuri de utilizare a plății M2M și a construi un POC unic cu Raspberry Pi, care va fi oferită la fața locului, împreună cu piese Lego și alte dispozitive care vor revoluționa modul prin care plătim. Endava și Consort Hyperion vor fi alături de noi ca sponsori ai evenimentului.
Cine se poate înscrie?

Startup-uri, programatori, designeri, dezvoltatori de hardware, marketeri sau pur și simplu persoane cu o pasiune pentru plăți se pot alătura gratuit la acest eveniment.

Înscrierile se pot face pe Eventbrite.

You may also like...