Workshop Sessions – învață cum să dezvolți propriile proiecte

Academia Workshop Sessions continuă! Vino alături de echipa Akcees pe 21 și 22 mai la ca să înveți cum să conduci cu succes propriile proiecte! Datorită prietenilor noștri de la BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită! Aplică până sâmbătă, 16 mai, la http://akcees.com/workshop și te poți număra printre finaliști!

Dacă ultimele două ediții ale Academiei Workshop Sessions au urmărit dezvoltarea abilităților de comunicare și a brandului personal, de data aceasta tu vei învăța mai multe despre managementul proiectelor, o abilitate esențială oricărui tânăr aflat la început de carieră, fie că a ales direcția antreprenoriatului sau că vrea să se dezvolte ca profesionist.

Timp de două zile vei lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 8 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Pasionată de comunicare, startup-uri și tehnologie, Irina este Marketing Manager al How to Web și TechHub Bucharest și a implementat și coordonat de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare, până la programe educaţionale sau implementarea de software pentru afaceri.

În plus, invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie vor fi alături de tine pentru a împărtăşi sfaturi şi bune practici din propria experienţă. Printre aceștia se numără Eric Vigor, Director Executiv Direcția Proiecte și Organizare BRD Groupe Societe Generale.

Alături de Irina vei învăța despre cum să te dezvolți ca project manager și cum să gestionezi resursele limitate pe care le ai la dispoziție pentru a atinge rezultatele dorite. Dacă mai vorbim și de situații de criză, cu atât mai mult e important să te gândești la ele din timp și să înveți să le anticipezi și să le depășești.

„Este cel mai reuşit eveniment la care am participat până acum. Modalitatea interactivă în care au fost prezentate informaţiile a fost extrem de folositoare deoarece am experimentat ce înseamnă să fii project manager prin jocurile şi exerciţiile efectuate. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia de a participa la acest eveniment!”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei anterioare a proiectului.

Mai stai pe gânduri? Aplică până sâmbătă, 16 mai, la http://akcees.com/workshop și te poți număra printre finaliștii care vor fi selectați pentru a participa la eveniment!

Mult succes!

Workshop Sessions este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal, BRD Groupe Société Générale şi al partenerilor Romanian American Foundation şi Tipografie Xpress. Mediatizarea proiectului este asigurată de: Radio Lynx, Radio România Internaţional, Forbes România, Cariere, Business Woman, România Liberă, Comunicatedepresa.ro, IQAds, eJobs, Startups.ro, România Pozitivă, Business Live, Online Student, Edu-TIM, Academic Link, Smart Financial, Bancherul.ro, Studenţie.ro, Studentul.info, Desprejoburi.ro şi Online Student.

Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Student din Provincie, Edmundo, Educativa, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociaţia Studenţilor la Contabilitate şi Informatică de Gestiune (ASCIG), DA Afaceri, Incubator 107, Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SisC), Inspire Business, VWI Estiem, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Softbinator, Romanian Business Leaders, Inventeaza.ro, Fundaţia Post-Privatizare şi Junior Achievement România.

Despre Akcees

Akcees este o organizaţie non-profit care contribuie la formarea de noi generații de antreprenori prin transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes și catalizarea aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial acces la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare.

Pentru mai multe informaţii

Cătălina Gaboră | Project Manager | catalina@akcees.com | 0747 07 83 41

You may also like...