Ubisoft isi mareste echipa!

Daca ai absolvit Cibernetica si doresti sa iti dezvolti cariera intr-un departament IT, atunci poti sa te alaturi companiei Ubisoft.

Cu peste 9200 de oameni talentati si o prezenta in 28 de tari , Ubisoft creeaza experiente inedite si inovative, reflectand creativitatea si diversitatea echipelor sale. Printre brandurile de succes mentionam Assassin’s Creed®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Driver®, Rabbids®, Rayman®, Far Cry® dar si Just Dance®.

Departamentul din care poti face parte are in Romania peste 170 de angajati. Acestia creeaza și mențin buna funcționare a aplicațiilor și sistemelor informatice necesare pentru ca angajatii din grupul UBISOFT să își desfășoare activitatea eficient. Departamentul ofera infrastructura hardware necesară pentru toate filialele UBISOFT precum și funcționarea optimă a serverelor la care se conectează comunitatea de gameri UBISOFT din întreaga lume.

Departamentul IT HQ cauta colegi pentru urmatoareel roluri: Analyst Developer, Support Developer(PL SQL), Junior Developer, (.NET, C#, SQL Server), Support Analyst, Junior Database Administrator.

Informatii despre roluri găsiți mai jos:

Afla mai multe despre noi si despre mediul de lucru accesand pagina de facebook a studioului din Romania https://www.facebook.com/UbisoftRomania

You may also like...