Tutoring pentru restante

Sesiunea s-a încheiat, dar nu te poți gândi încă la vacanță? Inevitabilul s-a produs și restanța ți-a stricat toate planurile? Probabil ți-ai dat și tu seama că, vrei nu vrei, restanțele fac parte din viața de student și ne complică viața. Printre atâtea probleme, noi venim cu o veste bună: SiSC Tutoring e alături de tine și în sesiunea de restanțe, care va avea loc în perioada: 27 iunie – 06 iulie 2014.

SiSC te informează şi cu privire la programarea examenelor:

Dacă și tu te numeri printre studenții care vor să treacă cu bine acest an, dar după atâtea examene cheful de învățat ți-a cam dispărut, atunci te așteptăm să participi la orele de pregătire oferite de cei mai îndrăgiți profesori.

Dacă aceste fraze ți-au atras atenția și vrei să beneficiezi și tu de această oportunitate, tot ce ai de făcut este să urmărești anunțurile ce apar pe pagina noastră www.sisc.ro, grupurile de discuție și pe pagina noastră de facebook.

Important – Nu uita să completezi formularele de înscriere! Este necesar să cunoaștem numărul de participanți pentru a vă pune la dispoziție sălile necesare.

Mult succes!

Stoica Gina Lavinia
Coordonator SiSC Tutoring

You may also like...