Tutoring în sesiune = Fericire în vacanţă

download

Cum ar spune orice student în această perioadă:

,,În sfârşit s-a terminat sesiunea!”

Exact aşa este! Sesiunea este gata, la fel şi proiectul cel mai iubit de către studenţi, SiSC Tutoring 2018 – ediţia de iarnă. Sperăm că acest proiect şi-a îndeplinit misiunea cu succes, şi anume aceea de a ajuta studenţii cu, consultaţii la materiile dificile, pentru a creşte notele şi pentru a evita restanţele. Studenţii au răspuns afirmativ prin prezenţa lor la tutoring, fiind într-un număr foarte mare, de care şi profesorii s-au declarat mulţumiţi.
Credem că atât pentru studenţii de anul I, cât şi pentru cei de anii II şi III, sesiunea este una dintre cele mai grele momente din tot semestrul. Cu toate acestea, există, ca întotdeauna, şi o parte bună: în timpul sesiunii nu se ţin cursuri sau seminare, doar mergem la examene şi la consultaţiile mult aşteptate care salvează studentul de la restanţe.
Echipa SiSC Tutoring doreşte să mulţumească, în numele studenţilor, tuturor profesorilor care au susţinut consultaţii, pentru implicarea de care au dat dovadă şi pentru sprijinul acordat studenţilor. De asemenea, mulţumiri din partea echipei SiSC Tutoring şi pentru studenţii care au avut toată încrederea în acest proiect aparte ediţie de ediţie.

Cristina Manea

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică 

You may also like...