Tu unde stai în sesiunea de restanțe și măriri?

Mulți dintre noi au scăpat de grija facultății și acum se bucură cu adevărat de vară – fie au evadat la mare și se relaxează pe nisipul încins, fie au preferat aerul răcoros al munților. De cealaltă parte a baricadei îi găsim pe cei care în ultimele zile și-au dedicat timpul studiului intens, pregătindu-se pentru acele materii la care s-au pricopsit cu restanță sau nota obținută nu i-a mulțumit îndeajuns.

Ne mai despart câteva zile de startul oficial al sesiunii de reprogramare a examenelor și emoțiile sunt din ce în ce mai mari. De un lucru poți fi sigur: vei avea unde sta pe durata zilelor de “asediu”!

Echipa SiSC dorește să te informeze cu privire la posibilitatea de cazare pe perioada susținerii examenelor și anume 1 – 7.07.2013. Conform hotărârilor luate la nivelul Consiliului de Administrație al A.S.E., poți beneficia de un loc în căminul Belvedere A6, cu un tarif de 10 lei/noapte/student. Ridicarea dispoziției de cazare, respectiv plata regiei de cămin se vor face la Direcţia Socială (str. Frumoasă, nr. 31, camera 31, sector 1, Bucureşti). Atenție: pentru ocuparea unui loc trebuie să prezinți chitanța ce dovedește achitarea taxei examenului reprogramat (75 lei restanță/10 lei mărire).

 

De asemenea, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

 

  • solicitarea pentru cazare trebuie să fie de minim 3 zile.
  • în momentul cazării vei fi nevoit să îi prezinți administratorului următoarele documente: dispoziția de cazare în original, chitanţa care atestă plata regiei de cămin pe perioada solicitată și o copie după BI/CI.

 

După cum știi deja, orice muncă este răsplătită iar tu mai ai doar un pas până vei fi absolvit de orice grijă a facultății și te vei bucura așa cum trebuie de vremea călduroasă de afară. Noi îți urăm spor la învățat și o vacanță plină de momente frumoase! Ne vedem la toamnă!

 

Popa Emilia

Membru Departament Educațional

You may also like...