Tu știi când e ziua internațională a carierei? Vino pe 5 martie la International Career Day, locul unde înveți cum să ai succes

Gata cu teoria, este momentul să vezi cum se întâmplă în realitate. Ai ocazia să te întâlnești față în față cu oamenii de succes de la care să înveți. Vino la unul dintre cele mai mari evenimente despre carieră din țară: International Career Day.

În cadrul evenimentului vei afla cum să îți costruiești brandul personal, cum să își alegi cariera și care sunt primii pași către succes. International Career Day are loc joi, 5 martie, începând cu ora 13.30, la Grand Hotel Continental Bucureşti (Calea Victoriei nr. 56).

De ce să participi:

  • Vei afla cum să faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tău, vei găsi mijloace noi de a îţi evidenţia calităţile şi a-ţi pune în valoare potenţialul, vei găsi inspiraţia de care ai nevoie la început de drum.
  • Vei intra în lumea de business pentru a afla insight-uri aplicabile în alegerea carierei tale, vei face networking cu reprezentanţi ai unei şcoli de elită din Elveţia şi vei beneficia de consultanţă educaţională gratuită.

Speakerii de la International Career Day au o vastă experienţă în domenii precum management şi leadership, marketing, PR, coaching şi educaţie. Aceștia sunt:

Goran Yordanov Mihaela Rențea Mihaela Feodorof Oana Sav
Senior Regional Manager, Swiss Education Group și absolvent al Universităţii César Ritz. Are 6 ani experiență de Management al Ospitalității în lanțuri hoteliere de 5 stele, cum ar fi Mandarin Oriental sau Hyatt, și 5 ani în managementul educațional, vânzări și marketing cu Swiss Education Group. Goran Yordanov susține în Europa conferințe despre cum să-ți construiești o carieră de succes. Are o experiență de 16 ani în business management, marketing și comunicare, dintre care 10 ani în multinațională și 6 ani în antreprenoriat. Înainte de a înființa compania TRUST Communications, a lucrat la Samsung Romania și Bulgaria, în funcția de country manager și apoi brand and communication director. Înainte de a înființa Yourway Life and Career Counseling, Mihaela Feodorof a lucrat în sistemul bancar, având diferite funcții în cadrul departamentului de Resurse Umane. Oana Sav este Chartered Marketer, consultant de marketing la More Marketing Solutions si fondator al Institutului de Marketing din Bucuresti.

International Career Day este un eveniment organizat de IntegralEdu, cea mai mare companie educațională din România, și de Swiss Education Group din Elveţia, lider mondial în domeniul educației hoteliere.

“Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este acela de a trăi clipa și de a profita de fiecare oportunitate.

Mulțumită Swiss Education Group, tinerii au șansa de a întâlni lideri din domenii variate și de a sta o zi întreagă alături de ei. Arătați-le că sunteți încrezători, motivați și dispuși să învățați, zâmbiți mereu și păstrați o abordare profesionistă în discuții”, spune Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Swiss Education Group (SEG).

De la înființarea primului hotel în 1982, SEG a devenit lider la nivel mondial în domeniul educației hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde în industria ospitalității. Păstrând tradiția managementului hotelier din Elveția, toate programele de studiu oferite de SEG combină învățarea academică cu experiența practică și sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate școlile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calității academice, care asigură elevii că primesc renumitul nivel de educație elvețian.

Școlile care fac parte din grupul SEG sunt:

  • César Ritz Colleges Switzerland – Hospitality, Tourism and Entrepreneurship
  • Hotel Institute Montreux – Hospitality and Business
  • IHTTI School of Hotel Management – Hospitality and Design
  • Swiss Hotel Management School – Hospitality, Events, Resort and Spa
  • Culinary Arts Academy Switzerland – Culinary, Pastry and Chocolate Art

De două ori pe an studenții de Swiss Education Group participă la International Recruitment Forum, eveniment exclusiv în care au oportunitatea de a se întâlni cu peste 100 de companii internaționale. Studenții susțin interviuri pentru obținerea unui job, internship, management training. Toate internshipurile sunt plătite (de pildă, în Elveția un intern câștigă minim 2.172 CHF, echivalentul a aproximativ 2.000 de euro).

Participarea angajatorilor din întreaga lume evidențiază reputația și recunoașterea SEG de lideri din industrie. Industria hotelieră și turismul este cel mai mare angajator din lume. The World Travel and Tourism Council prevede 325 de milioane de locuri de muncă până în 2021.

Prezentă pe piața locală din anul 2009, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație din România și reprezintă peste 250 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA. IntegralEdu organizează cele mai mari târguri de consultanţă educaţională pentru studii în străinătate în cadrul cărora elevii, studenții şi părinţii acestora au ocazia să întâlnească reprezentanţii unor şcoli şi universităţi de prestigiu din întreaga lume.

Următorul eveniment organizat de IntegralEdu este World Education Fair, târg de tabere de limbi străine şi licee de elită, 14-15 martie 2015 în București. Evenimentul va avea loc și în Constanța, pe 16 martie 2015, și în Galați, pe 17 martie 2015.

Pentru cei care nu reușesc să ajungă la International Career Day în București, pot participa vineri, 6 martie, de la ora 14.30, la Hotel IBIS din Constanţa, (Bd. Mircea cel Bătrân nr. 39B-41). În cadrul evenimentului vor vorbi Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Swiss Education Group, și Cătălina Spahiu, Senior Educational Consultant, IntegralEdu.

Intrarea la ambele evenimente este gratuită, pentru detalii şi înscrieri sunați la 021.311.05.72 sau accesați www.integraledu.ro

You may also like...