Tu ce alegi să faci la anul?

A început perioada alegerilor materiilor opționale pentru anul universitar 2014/2015, iar dacă nu te-ai hotărât ce materii ți se potrivesc, mai ai timp până pe 30 mai 2014! Aceasta este data limită la care îți poți încărca pe pagina personală opțiunile dorite! În cazul în care nu vei face acest lucru, în funcție de numărul de locuri rămase libere, vei fi repartizat automat la una din materiile disponibile! Atenție: asupra alegerii nu se poate reveni!

Conform regulamentului privind activitatea didactică a studiilor de licență, numărul minim de studenţi pentru constituirea unei formaţii de studiu se stabileşte anual de Consiliul de Administraţie. La nivelul fiecărui pachet de discipline opţionale, studenţii optează pentru o disciplină, în funcţie de aceasta organizându-se formaţiile de studiu la nivelul facultăţii. Prin urmare, dacă nu se va aduna numărul obligatoriu de studenți înscriși la o anumită disciplină, este posibil ca acel opțional să nu se mai desfășoară și tu să fi repartizat automat la o altă materie disponibilă.

Pentru a confirma alegerea opționalului, studenții trebuie să realizeze un print screen paginii personale și să o listeze, urmând ca șeful de grupă să strângă toate aceste documente și să le predea la secretariatul facultății, însă nu mai târziu de 30 mai!

Mai jos găsiți lista cu materiile opționale disponibile:

Anul 2:

Semestrul 1: Nu sunt cursuri opționale
Semestrul 2: Sunt aceleași cursuri opționale pentru toate specializările

Comerț internațional
Antreprenoriat în comerț, turism și servicii
Gestiunea financiară a întreprinderii
Negocieri internaționale
Managementul relațiilor cu clienții
Piețe internaționale de capital

Anul 3:

Semestrul 1: Opționalele diferă în funcție de specializare

    • Cibernetică Economică

Sondaje şi anchete statistice
Multimedia
Demografie
Tehnologii WEB

    • Informatică economică

Sondaje şi anchete statistice
Cibernetica sistemelor economice
Demografie
Cercetări operaționale

    • Statistică și Previziune Economică

Tehnologii WEB
Cercetări operaționale
Dinamica sistemelor economice
Programarea aplicațiilor Windows

Semestrul 2: Nu sunt cursuri opționale!

Dintre acestea, fiecare student poate alege doar un singur curs opțional. Mai există și varianta cursurilor facultative, care pot fi alese în număr nelimitat, însă care trebuie plătite (100 lei/curs).

SiSC, în colaborare cu Departamentul de Informatică și Cibernetică Economică organizează miercuri, începând cu ora 12:00, o prezentare a disciplinelor opționalelor, astfel voi să luați cea mai bună decizie! Vom reveni cu o confirmare a sălii în care se va desfășura prezentarea!

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, așteptăm să ne scrieți la adresa info@sisc.ro, iar noi promitem să vă răspundem în timp util!

Mult succes!

Echipa SiSC

You may also like...