Totul despre Internet of Mobile Things, la Mobile:Next

Mobile:Next revine cu o nouă ediție, între 3 și 5 aprilie, la București. Evenimentul este dedicat tehnologiilor mobile și dezvoltatorilor de aplicații de pe piața românească, unde liderii de business se întalnesc cu consumatorii și creatorii de tehnologie.

Conferința aduce împreună peste 150 de persoane, oameni de business, lideri ai industriei de comunicații, producători de device-uri mobile și dezvoltatori, care vor dezbate subiecte pe tema oportunităților oferite de industria de telecomunicatii, în contextul Internet of Things. Dezbaterile vor aprofunda felul în care conectarea la Internet of Things a locuințelor personale, a obiectelor de purtat și a întregii vieți digitale influențează tehnologiile și modelele de business.

Speakerii invitați sunt profesionști de renume atât din țară, cât și din străinătate. Gabriel Marin (Omnilogic), Dan Romescu (Droidcon), Maria Negruță (Gameloft), Horia Grozea (Netopia), Marius Mailat (Appseleration), Diana Dragomir (Mind Treat Studios), Paul Ardeleanu sunt câteva dintre numele confirmate.

De asemenea, pe lângă prezentări, programul include două zile de traininguri și workshopuri (4 și 5 aprilie), atât pentru dezvoltatorii începători, cât și pentru cei avansați în dezvoltarea de aplicații pentru iOS și pentru Android. Cursurile pentru iOS (Introducere în iOS Development I și II) vor fi susținute de Paul Ardeleanu și vor aborda planificarea, construcția și debuggingul aplicațiilor pentru iOS 7. Pentru Android, cursurile („Android Security” și „Automate your Android Builds with Gradle”) vor fi susținute de Marius Mailat și sunt dedicate celor care sunt deja avansați în dezvoltarea de aplicații.

Mobile:Next este un eveniment organizat de The Hack, o platformă de tech și business community events dezvoltată de Mobile Publishing Group.

Pentru mai multe informații:
Iulia Barbu
Community Manager, Mobile Publishing Group
e-mail: office@thehack.biz
tel: (+4021) 313 33 90

You may also like...