“Tineri de Succes” se întoarce!

Proiectul a luat naștere în 2008 și își continuă activitatea în 2016! Tineri de Succes este proiectul marca SiSC ce își propune și anul acesta să aducă în fața studenților oameni ce pot fi considerați drept modele, oameni cu inițiativă, care au visat succesul și au reușit, prin muncă, să-l atingă.

pag-1

La momentul actual, mediul academic nu ne formează suficient pe toate planurile, de aceea proiectul nostru încearcă să se axeze pe dezvoltarea personală a studenților și să promoveze spiritul antreprenorial, aducând în prim plan posibilitatea de a iniția o afacere, de a-ți construi succesul pe cont propriu și de a îndrăzni să iei atitudine!

Cel care mută un munte începe întotdeauna prin a îndepărta pietrele mai mici! (Confucius).

Toți privim cu admirație către acei oameni care au atins culmile succesului, însă nici ei nu au ajuns unde sunt acum peste noapte. Vei putea afla ce impedimente impune cariera și cum au reușit ei să le depășească, vei învăța prin puterea exemplului lor să-ți depășești limitele, să ieși din propria ta zonă de confort și vei înțelege că a-ți asuma riscuri este primul pas spre succes. De asemenea, vei aduna informații referitoare la modalitațile de finanțare de care poți beneficia și ce avantaje ai la început de drum.

Dacă te-ai gândit măcar o dată să-ți deschizi propria afacere, atunci locul potrivit pentru tine este la Tineri de Succes!

Pentru mai multe informații privind desfășurarea proiectului, stai cu ochii în patru și urmărește-ne pe pagina noastră de facebook!

 

You may also like...