Tap That Job Open DayPe 1 martie, în cadrul proiectului Tap That Job a avut loc evenimentul Open Day la care au fost invitați partenerii noștri: Microsoft, Qualitance, WInfo și Play Solutions. Scopul evenimentului a fost de a răspunde curiozităților tale prin intermediul unor reprezentanți ai companiilor partenere, de a prezenta care sunt așteptările companiilor cu privire la pregatirea studenților , dar și alte detalii cu privire la cursurile organizate în perioada 1-2 aprilie, respectiv 8-9 aprilie.

Microsoft este partenerul proiectului nostru încă de la prima ediție. Compania se află constant între Cei Mai Doriți Angajatori din România (rezultat al unei cercetări de piață amănunțite realizate de Catalyst Consulting). În timpul cursurilor va oferi posibilitatea de a lucra cu tehnologia lor proprie precum Azure și baze de date. Microsoft dorește ca fiecare persoană interesată să aibă acces la complexitate și tehnici actuale. E important de precizat că nu echivalează stagiul obligatoriu de practică.
Empower every person and every organization on the planet to achieve more.

Qualitance este o companie de renume în domeniul software, care a fost de asemenea partenerul nostru la ediția trecută a proiectului Tap That Job. Aceasta se axează pe tehnologii de inovație și ramuri noi precum JavaScript. La cursuri angajații din cadrul companiei vor împărți cu tine experiența lor dobândită prin intermediul diverselor proiecte. De asemenea, va fi prezent și profesorul de la Georgetown University, Dan Cautiș. Acesta a ținut cursurile din ediția precedentă, unde a fost o atmosferă practică pe care o vei simți și anul acesta. Qualitance echivalează stagiul obligatoriu de practică, dar spre deosebire de anul trecut, nu va mai oferi posibilitatea unui internship de vară. Avem o informație de interes pentru tine! Dacă te vei face remarcat în timpul cursurilor, ai șansa să devii angajatul lor. Compania va căuta persoane capabile pentru un job fulltime, de ce să nu fi tu?

WInfo este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de Business Intelligence (BI) din România. Companie este bazată pe inovații și caută oameni cu idei noi, care își asumă lucruri și vor să facă ceva diferit. Cursurile organizate se vor axa pe BI prin intermediul Qlik, dar vor conține și o parte de educație antreprenorială. WInfo, la cursuri, îți oferă oportunitatea de a învăța să folosești cele mai noi tehnologii, iar natura cursurilor va fi una practică. Vei avea șansa să înveți de la consultanți BI cu experiență de 7-8 ani. De asemenea, poți învăța despre avantajele și dezavantajele antreprenoriatului și ce e nevoie să faci pentru a avea succes. WInfo echivalează stagiul obligatoriu de practică și va oferi internshipuri, în cazul în care ești interesat și demonstrezi competențele necesare .

Play Solutions este o companie ce oferă soluții de Business Intelligence prin intermediul selecției informațiilor din bazele de date. La cursuri vor intra în detalii despre baze de date, se vor discuta și aplica limbajele SQL, PL/SQL și îți vor explica cum se lucrează cu un volum foarte mare de date. De asemenea, vor fi multe activități practice, aplicații. Play Solutions echivalează stagiul obligatoriu de practică. Compania vrea să vadă din partea ta atitudine, să știi exact ce îți dorești și să ai acea logică în gândire necesară pentru domeniul IT. Aceștia sunt în căutarea de persoane care vor să rămână în companie chiar și după finalizarea internshipului. Play Solutions este gata să formeze adevărați specialiști din juniorii care dau dovadă de corectitudine.

Echipa Tap That Job te încurajează să te înscrii până pe 9 martie și te sfătuiește să fii cât mai activ și implicat la cursurile partenerilor noștri. Ai șansa să înveți de la cele mai bune companii din sfera IT, să simulezi un proces de recrutare, să acumulezi experiență importantă și chiar să te angajezi. Vrei să pierzi această șansă?

Apply.Improve.Succeed.
Alexandru Demidov
Membru Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică ( SiSC)


You may also like...