Taberele studențești

Te numeri printre norocoșii care se pregătesc să plece în taberele studențești? Atunci acest articol este pentru tine, deoarece avem informații prețioase și trebuie să iei aminte! În data de 1 iulie 2014, ora 10:00, ești așteptat la sala 2012 pentru a fi repartizat în locația și perioada stabilită. Nu uita să ai la tine carnetul de student vizat la zi și actul de identitate (original și copie).

OBSERVAȚIE: În cazul în care, din motive întemeiate, nu te poți prezenta la întâlnire, poți să împuternicești pe cineva să facă demersul de ocupare a locului. Persoana respectivă trebuie să se prezinte cu o împuternicire (declarație pe propria răspundere) și cu toate actele menționate mai sus.

ATENȚIE: În cazul în care studenții beneficiari refuză locul în tabără din diferite motive, sunt aleși, în ordine, studenții de pe lista de rezervă care sunt prezenți în sală la data și ora precizată în anunț. Lista de rezervă este formată din studenții care au fost mentionați pe lista de studenți eligibili și nu se regăsesc pe lista de beneficiari.

Echipa SiSC îți dorește să ai parte de cea mai frumoasă vacanță!

Stoica Lavinia
Membru al Departamentului Educațional

You may also like...