Tabere studentesti

Încerci să înveți pentru examen, dar vremea frumoasă de afară te face să te gândești doar la vacanță? Plănuiești să ai o vară de neuitat? Senatul Studenților are vești  bune pentru tine: „A.S.E.  la munte și la mare” caută protagoniști! În fiecare an, Academia de Studii Economice, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, oferă  locuri  gratuite  ȋn tabere,  la munte și la mare, studenților merituoși.

 

Ce mai aștepți?

 

Ocupă unul din cele 24 de locuri alocate facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică! Completează și depune CEREREA în format fizic la secretariatul facultății sau în format electronic la adresa cereretabere@gmail.com până duminică, 22 mai 2016, ora 16:00. Din cele 24 de locuri, 5 locuri sunt alocate pentru cazuri sociale, restul de 19 fiind împărțite în 3 locuri  pentru studenții care au avut activități în cadrul organizat al universității și 16 locuri pentru studenții cu rezultate deosebite obținute la învățătură.

 

Conform art. 4 al Metodologiei, beneficiarii de locuri gratuite în taberele studențești ce se vor desfășura în perioada vacanței de vară 2016 sunt studenții înmatriculați la forma de invățământ zi, ce sunt finanțați de la bugetul de stat, din ciclurile licență și masterat, integraliști, în vȃrstă de până la 35 de ani. În cazul studenților ce reprezintă cazuri sociale, ierarhizarea se va face pe baza criteriilor sociale, neaplicandu-se criteriul student-integralist.

 

Conform art. 5 a) al Metodologiei, studenții care beneficiază de locurile pentru cazuri sociale sunt studenții orfani de ambii părinți, cei proveniți din casele de copii sau plasament familial, rromi, absolvenți ai liceelor din mediu rural sau din orașe cu mai puțin de 10.000 de locuitori și cei care beneficiază de burse sociale reprezentând maxim 20% din locurile repartizate universității.

 

Dacă ai muncit din greu tot anul, pregatește-ți bagajul şi hai în vacanță!

Mai multe detalii legate de înscriere și de  metodele de selecție, accesați pagina http://consilierstudenti.ase.ro/programul-national-tabere-studențești-2016.

 

Pentru alte informații sau nelămuriri, te rugăm să ne contactezi la adresa: info@sisc.ro

            

Vidroiu Adelina-Andreea

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică(SiSC)

You may also like...