Tabere studențești pentru studenții ASE!

Update 03.05.2015: SiSC te ține la curent cu orice noutate apărută!

ATENȚIE !! Perioada de înscriere pentru Taberele Studențești va fi prelungită cât de curând pentru studenții ASE.

Până la acest moment, nu a fost eliberat niciun comunicat de presă de către Casa de Cultură a Studenților care să justifice, măcar, situația actuală a înscrierilor. De asemenea, nici conducerea Academiei de Studii Economice nu a avut o poziție oficială în legătură cu această situație.

ANOSR a adresat o cerere oficială Ministerului Tineretului și Sportului prin care s-a cerut prelungirea perioadei de înscrieri, având în vedere că problema a fost remarcată în mai multe universități la nivel național. Din păcate, cererea a primit un răspuns negativ, întrucât prelungirea etapei de înscrieri ar determina un decalaj semnificativ al întregului program.

Cu toate acestea, așteptăm prelungirea perioadei de înscrieri în cadrul ASE, asemenea anului trecut, când studenții s-au confruntat cu aceeași problemă. Acest lucru nu presupune o modificare a termenul limită de trimitere al adreselor oficiale cu studenții beneficiari ai taberelor către MTS întrucât se vor scurta celelalte etape, conform calendarului programat (vezi articolul inițial).  .Universitatea de Vest din Timișoara a prelungit în acest fel termenul de depunere al cererilor pentru taberele studențești.

Urmărește pagina de facebook sau site-ul www.sisc.ro pentru actualizări ulterioare ale informației !!

You may also like...