Tabere Studentesti 2012

Programul Tabere Studențești 2012 a fost lansat și în acest an de către ANST, care a publicat in 20 iunie metodologia de organizare și desfășurare, după câteva săptămâni de așteptare.

Prin intermediul Casei de Cultură a Studenților și al Complexului Cultural Sportiv Studențesc Sportiv Tei, studenții Academiei de Studii Economice vor beneficia de un număr de 249 locuri, repartizate proporțional pe facultăți, în funcție de numărul de locuri bugetate existente la ciclurile de licență și masterat.

Știm că abia ai scăpat de sesiune , așa că nu rata ocazia să pleci la munte (30% din locuri) sau la mare (70%din locuri), unde vei beneficia în mod gratuit de cazare și masă, distracție și amintiri neuitate.

Când?

1. Seria I 16.07. – 21.07.2012 5. Seria V 09.08. – 14.08.2012
2. Seria II 22.07. – 27.07.2012 6. Seria VI 15.08. – 20.08.2012
3. Seria III 28.07. – 02.08.2012 7. Seria VII 21.08. – 26.08.2012
4. Seria IV 03.08. – 08.08.2012 8. Seria VIII 27.08. – 01.09.2012

Ești integralist, formă de zi ,buget? Atunci ce mai aștepți?

În perioada 19 -25 iunie te așteptăm la secretariatul facultății cu cererea de înscriere, ca mai apoi, pe 4 iulie, să afli dacă vara aceasta te vei distra alături de alți studenți din țară. Pentru cei care nu reușesc să o depună în format fizic:
– pot transmite cererea prin intermediul serviciului de fax al facultății
– pot trimite cererea tip completată (varianta scanată) pe adresa de e-mail* cereretabere@gmail.com până luni, 25 iunie 2012, ora 12.00

*E-mailul trebuie sa respecte următoarele cerințe:
– să aibă atașată cererea scanată, conform modelului tip, pe care îl găsești aici (link);
– menționarea unor motive sociale sau a unor performanțe în activitatea culturală, artistică, științifică sau sportivă (fară anexarea documentelor doveditoare, acestea nu vor fi luate în calcul)
– să fie formulat conform următorului format standard:

Subiect: [Facultatea] (AMP,CIG, COM, CSIE, EAM, ECO, FABBV, FABIZ, MAN, MRK, REI)
Mesaj:
Nume, inițiala tatălui și prenume
Anul: … licență/masterat
Program master: …

Exemplu:

Subiect: CSIE
Mesaj:
Vasile C. Ion
Anul: 2 masterat
Program master: Administrarea afacerilor in turism

Categorii de studenți beneficiari:

cazuri sociale (15% din locurile repartizate universității vor fi alocate cazurilor sociale). În cazul cererilor pe motiv social, cei care nu sunt beneficiarii burselor sociale trebuie să atașeze/depună documentele care să dovedească acest lucru (conform cerințelor pentru bursele sociale).

studenții cu rezultate obținute la învățătură în anul precedent de școlarizare, cu o pondere de minim 80%, cei care au avut activități în cadru organizat, al universității, la diverse manifestări culturale, artistice, științifice și sportive cu o pondere de maxim 20%

studenți implicați în acțiuni de voluntariat, activități și proiecte studențești, manifestări culturale, științifice și sportive realizate în cadrul asociațiilor și federațiilor studențești

Pe 9 iulie se va face publică repartizarea locurilor pe fiecare centru universitar, urmând ca în perioada 10-12 iulie studenții beneficiari să se prezinte la facultate cu legitimația de student vizată la zi, cât și cu C.I./B.I., pentru alegerea locațiilor și a seriilor disponibile. Semnatura ta pe borderoul final va fi pașaportul către distracție.

Dreptul de a beneficia de un loc de tabară este netransmisibil, iar neprezentarea în termenul stabilit atrage anularea și pierderea dreptului de a mai beneficia de un alt loc de tabără , deci ai grijă să nu pierzi trenul spre mare sau munte!

Fi cu ochii pe SISC – www.sisc.ro!

De asemenea AICI gasesti metodologia pentru Tabere, iti punem la dispozitie si CALENDARUL privind repartizarea locurilor, iar AICI vei gasii formularul de inscriere.

Pentru întrebări și nelămuriri , așteptăm să ne scrii pe info@sisc.ro și noi te vom pune la curent și cu alte detalii.

You may also like...