Compania SUVODA te așteaptă!

Primul contact cu piața muncii este destul de dificil pentru mulți studenți, însă un internship poate fi întâiul pas spre reușită. Acesta îți poate oferi oportunitatea ideală de a crește, de a-ți dezvolta abilitățile în ceea ce privește comunicarea și de a-ți crea o viziune asupra viitorului tău în domeniul IT. Astfel, ai posibilitatea de a acumula experiență, acesta reprezentând un real avantaj în ochii angajatorului.

suvoda_logosloganrgb

 

Cine sunt ei?

Suvoda este o firmă cu 180 de angajați, produsele lor fiind folosite de utilizatori din 64 de țări. Scopul lor principal este să fie cea mai inovativă companie din domeniu și astfel să le ofere clienților cele mai bune servicii, prin intermediul principalelor produse ale acestora: IRT+TI (Interactive Response Technology with Trial Intelligence) și DIMS (Drug Inventory Management System), aceste aplicații fiind esențiale companiilor farmaceutice să managerieze studiile clinice pentru a descoperii medicamente noi și mai eficiente.

Această experiență în cadrul companiei îți va oferi șansa să înveți anumite concepte ce privesc testarea și dezvoltarea de software, înțelegerea proceselor folosite într-o echipă pentru crearea de aplicații și de analiză a specificațiilor și riscurilor precum și de a folosi aplicații utilizate în majoritatea companiilor din domeniul IT&C.

 

De ce ei?

Pe lângă faptul că acest internship îți oferă o deschidere către piața muncii prin experiența pe care o vei acumula, acesta prezintă și alte avantaje ce îl fac o oportunitate de neratat:

  • internship-ul este unul plătit;
  • îți oferă șansa de a-ți echivala practica, materie obligatorie în cadrul facultății în cel de-al doilea semestru al anului al II-lea;
  • la finalul acestui program există șansa de a putea fi angajat full-time;
  • programul este unul flexibil: 30h/săptămână, în funcție de programul tău.

Internshipul este adresat, în principal, studenților din cadrul secțiilor de Statistică și Cibernetică, însă pot aplica și cei din cadrul specializării de Informatică Economică.

Va exista un proces de selecție a participanților, constând în două interviuri, unul cu membrii HR SiSC și, ulterior, unul cu echipa Suvoda.

 

Când va avea loc?

Internshipul va începe pe data de 19 februarie 2018 și se va desfășura pe parcursul a trei sau patru luni, în funcție de preferințele tale.

 

Trimite CV-ul tău pe adresa de email internship.suvoda@sisc.ro până pe data de 9 ianuarie 2018, ora 23:59 şi pregăteşte-te pentru o experienţă ideală în dezvoltarea carierei tale!

 

Georgiana Luminița Boboc
Membru Departament Educaţional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...