Sunt o sută de zile în vacanţa de vară

S-a terminat sesiunea, am scăpat de griji şi de stres dar asta doar pentru puţin timp pentru că suntem studenţi şi asta ne ocupă tot timpul.
La o săptămână dupa finalizarea sesiunii aferente semestrului doi are loc sesiunea specială dedicată susţinerii restanţelor, măririlor şi examenelor la care nu aţi putut ajunge.
În cele ce urmează veţi vedea ce aveţi de făcut în cazul în care vă încadraţi într-una sau mai multe din categoriile de mai sus.

  1. Restanţe: Pentru a susţine restanţele trebuie să achiţi o taxă în valoare de 75 de lei cu cel puţin 2 zile înaintea susţinerii examenului la caseria din Cladirea Bastiliei care are program între 8:30 – 14:30 şi între 15:00 – 18:00 (între 14:30 – 15:00 este schimbul de tură). Pentru a face asta ai nevoie doar de legitimaţia de student. Păstrează chitanţa şi nu uita să o ai la tine la examen.
  2. Măriri: Atenţie, puteţi da maxim 2 măriri pe an. Alege-ţi cu grijă materiile la care alegeţi să faceţi asta. Pentru a susţine un astfel de examen trebuie să achitaţi taxa de 10 lei la una din caseriile din A.S.E.
    După aceea, trebuie să depuneţi chitanţa împreună cu o cerere la secretariat pentru a putea suţine examenul.
  3. Absenţe: Începând cu semestrul al doilea, absenţele de la examene nu trebuie plătite, asta înseamnă că dacă nu aţi putut ajunge la un examen sau mai multe în timpul sesiunii nu trebuie decât să mergeţi la avizier să vă uitaţi când este programat examenul şi să vă pregătiţi pentru a îl promova.

Mai multe detalii despre tarifele pentru susţinerea examenelor găsiţi aici.

Vă urăm succes în sesiunea de reprogramare a examenelor şi vacanţă plăcută! Pentru orice nelămurire, ne puteți scrie la adresa info@sisc.ro , iar noi îți vom răspunde cât de repede se poate.

You may also like...