Sport, Suport și Studenți

Oficial, s-a dat start Academiei SpEranței!

Sindicatul Studenților din Cibernetică ( SiSC ) are mereu ceva de făcut și de arătat. În plină desfășurare a mai multor proiecte cu tradiție din cadrul organizației se remarcă ,,Academia SpEranței”, prin organizarea unui eveniment cu temă sportivă, care să vină atât în întâpinarea studenților pentru distracție, cât și în ajutorul unor copii nevoiași.
Academia SpEranței este un proiect cu scop umanitar, ce își propune de 2 ori pe an, să identifice probleme cu care se confruntă persoanele defavorizate, să găsească soluții pentru acestea și să întreprindă acțiuni de ajutorare, strângere de fonduri și alte materiale.
În data de 20 octombrie 2012, a avut loc ,,Campionatul de baschet umanitar’’ , organizat în sala de sport a ASE-ului. La eveniment au participat peste 100 de tineri, cei mai mulți studenți, dintre care au jucat circa 70 de oameni împărțiți în 16 echipe de băieți și 5 echipe de fete. Cu un regulament prestabilit, participanții au jucat 3 vs 3 la un singur coș. Pe lângă dorința firească de a câștiga, cu toții au păstrat în minte că, prin donațiile lor și prin interesul arătat pentru cauza noastră, fac o faptă bună.
Din grupe până în finală, jucători sau nu, cu toții ne-am distrat, am socializat și am întâlnit oameni noi. Printre aparatele de fotografiat și mingile de baschet, am reușit să ne stingem setea cu energizantele de la RedBull sau apa rece LaFantana. Cele două săli de baschet, oferite de ASE, au reușit să întrețină atmosfera de buna dispoziție a tuturor, în toate cele aproape 4 ore. Propun să stăm cu ochii pe următoarele evenimente din cadrul acestui proiect, iar surpizele nu vor conteni să apară.

Ciobotea Cristian
Membru Departament PR

You may also like...