Specializările Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică

Ai făcut primul pas, ai ales să urmezi cursurile Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, însă nu știi exact ce specializare să alegi?

Încă de la înscrieri, poți alege una dintre cele trei specializări ale facultății noastre:

  • Cibernetică Economică
  • Statistică și Previziune Economică
  • Informatică Economică

Îți plac cifrele și, totodată, îți dorești să acumulezi cât mai multe cunoștințe în economie? Specializarea pe care trebuie să o alegi este: Cibernetică Economică. Aceasta îmbină cunoștințele de economie cu cele de matematică, statistică și informatică aplicată. Domeniile în care vei fi pregătit să profesezi după ce vei absolvi această specializare sunt: domeniul bancar, cel al consultanței în afaceri și cel al societăților de asigurare.

Ești o persoană dinamică cu spirit analitic? Specializarea potrivită pentru tine este: Statistică și Previziune Economică. Probabil că încă nu știi exact ce presupune statistica, însă este una dintre cele mai frumoase, utile și complexe materii studiate în timpul facultății. Domeniile în care vei putea aplica ceea ce ai învățat de-a lungul celor trei ani sunt: cele bancare, de consultanță și chiar Institutul Național de Statistică.

Vrei să urmezi o carieră în domeniul IT? Ești pasionat de informatică și baze de date? Atunci specializarea de Informatică Economică este cea mai bună alegere. Pregătirea va fi una variată, programarea se va îmbina cu noțiuni economice, iar limbajele pe care le vei învăța sunt diverse.

Dacă mai ai anumite nelămuriri, nu ezita să ne trimiți întrebările tale la adresa noastră: info@sisc.ro.

Nu uita să analizezi opțiunile puse la dispoziție de facultate și să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Îți dorim baftă în noul an universitar și te așteptăm să te alături echipei SiSC!

Alexandra-Amalia Gușeatu
Membru al Departamentului Educaţional

You may also like...