Speakeri inspiraționali la o nouă ediție BuzzCamp

Compania Inspire Group înaintează cu pregătirile celei de-a 11-a ediții BuzzCamp și deschide lista speakerilor care vor susține conferințele din cadrul evenimentului organizat în București.

În perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 26 de ani sunt așteptați să descopere cum se pot dezvolta în secolul vitezei și care sunt “tool-urile” care îi pot ghida spre o carieră de succes.

Andi Vasluianu – actor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass România, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor și regizor, Cori Gramescu – Owner LadyFit, Maria Buză – actriță, Marius Antonie – Manager divizia de consultanță Accenture sunt doar câțiva dintre invitații noii ediții, iar binecunoscutul actor George Ivașcu va fi prezent în calitate de ambasador al evenimentului, pentru a împărtăși participanților din credințele și valorile care îl definesc, dar și importanța acestora în procesul de dezvoltare.

Andi Vasluianu, Radu Iacoban și Maria Buză sunt actori renumiți pentru tânăra generație. Absolvenți ai Facultății de Teatru, au privit actoria de la început ca pe o provocare și au atins pragul succesului prin implicare și dedicare. Pe parcursul carierei au experimentat emoții, trăiri, situații cât mai variate și vin la BuzzCamp să povestească despre ascensiunea lor și importanța atitudinii pozitive.

Per Markussen se ocupă de dezvoltarea și implementarea sistemelor de fitness în cadrul companiei Worldclass România și pasiunea pentru sport și dans l-au facut să rămână activ de-a lungul timpului. A dezvoltat o metodă unică de antrenament îmbinând perfect entuziasmul, creativitatea și bucuria și s-a luptat cu cancerul mai bine de 5 ani de zile. Afirmă că anul 2013 a fost „anul vindecării” pentru el, iar la BuzzCamp va împărtăși experiențele sale și le va vorbi tinerilor despre provocări, obstacole și puterea de a lupta continuu și necondiționat.

Fiind unul dintre membrii fondatori ai trupei Vunk, Cornel Ilie este recunoscut drept vedeta din România cu cea mai activă implicare socială, dovadă premiul câștigat în acest sens la Gala CSR Award 2013. A fost implicat în mai multe campanii umanitare, iar în prezent este ambasadorul unei campanii împotriva vilolenței domestice, „Campania Respectului”, inițiată de Avon. În cadrul conferinței BuzzCamp, Cornel va povesti despre greșelile pe care le-a facut de-al lungul carierei sale și dacă sau cum l-au ajutat să evolueze.

Cori Gramescu deține una dintre cele mai cunoscute săli de fitness din București, LadyFit, și este singurul antrenor certificat să predea Cardiolates în România. Cori a coordonat mai multe programe de antrenament ale mai multor persoane publice, obținând rezultate spectaculoase. Participanții BuzzCamp vor afla de la Cori care este importanța unui stil de viață echilibrat pentru o minte performantă.

Evenimentul va găzdui și o serie de workshop-uri, activități practice, sesiuni de consiliere pregătite de companii precum P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe etc.

Selecția se realizează în baza formularului de înscriere și a CV-ului, iar confirmarea locului asigură participarea la toate conferințele din cele 5 zile de desfășurare ale evenimentului. Pentru workshop-uri, candidații vor fi selectați în funcție de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp este un eveniment gratuit, iar înscrierile se pot face accesând buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere.

Eveniment susținut cu sprijinul studentie.ro

BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print.

Pentru mai multe informații:
Georgiana Huţanu
PR Coordinator
e-mail: georgiana.hutanu@inspiregroup.ro
tel +40 371 407 126 | mobil +40 720 041 302

You may also like...