SiSC Tutoring

 

SiSC nu este doar o organizație studențească, este o familie, un loc unde ideile îți sunt ascultate, unde înveți o mulțime de lucruri noi, unde te distrezi, dar unde primești și ajutor dacă îl soliciți.
Așa a început și povestea acestui proiect. Inițial SiSC Tutoring era un proiect intern, organizat între siscoți care se ajutau între ei în timpul sesiunii. Ulterior, a fost extins la nivelul întregii facultăți, începând astfel o colaborare și cu profesorii, nu doar cu studenții.

Slider

Ce presupune acest proiect? După cum unii dintre voi știți deja, iar alții o să descoperiți destul de curând, perioada sesiunii este destul de dificilă. Unii se mobilizează mai greu, alții se organizează mai bine, cert este că întrebări și nelămuriri avem cu toții. SiSCTutoring își propune să vă întindă o mână de ajutor, organizând consultații gratuite atât înainte de sesiune, cât și în timpul ei.

Ceea ce deosebește aceste consultații de banalele seminarii și cursuri este faptul că acestea sunt organizate în colaborare cu profesorii apreciați de către studenți, de cei care își dau interesul și își iubesc meseria. Totodată, unele consultații sunt ținute și de către studenți mai mari care cunosc deja materia respectivă și o stăpânesc foarte bine.

SiSC își propune să îți facă viața mai ușoară, să te ajute să treci cu brio peste sesiune!