SiSC Tutoring – sesiunea de iarnă 2016

 

tutoringnou

O nouă vacanță de iarnă s-a încheiat, iar după multă zăpadă, mâncare și distracție, a venit timpul să ne întoarcem cu toții la facultate. Deși au fost trei săptămâni lungi de relaxare, sesiunea se apropie cu pași repezi, iar noi trebuie să ne întoarcem cu forțe proaspete în acest nou an. Timpul nu mai are răbdare cu noi, așa că trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a ne îndeplini obiectivul mult visat: evitarea restanțelor și obținerea unor note cât mai mari.

Teama de sesiune deja începe să apară, însă trebuie să facem față presiunii, pentru a evita prezentarea la examene nepregătiți. Pentru studenți sesiunea este cea mai stresantă perioadă din an. Nopți și zile pierdute prin biblioteci sau prin săli de lectură, o mulțime de nervi, emoții, neclarități și întrebări fără răspuns, toate acestea pot fi evitate, deoarece echipa SiSC vine din nou în ajutorul studenților, dând startul oficial unei alte ediții al celui mai așteptat proiect, și anume SiSC Tutoring – sesiunea de iarnă 2016.

Unii se mobilizează mai greu, alții mai ușor, însă cert este că toți avem întrebări și nelămuriri. Dacă vrei să scapi de neclarități și să promovezi examenele cu note mari, SiSC Tutoring te așteaptă cu brațele deschise la consultațiile gratuite susținute de cei mai apreciaţi profesori, aleși chiar de tine. Dacă acest articol ți-a atras atenția și vrei să beneficiezi și tu de această oportunitate, tot ce trebuie să faci este să te înscrii, prin completarea următorului formular.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la sesiunea de iarnă a SiSC Tutoring 2016!

You may also like...