SiSC Tutoring sau… cum să supraviețuiești în sesiune!

Panică Panică!!! Vine sesiunea și știm că te iau amețelile numai când vezi lista examenelor. A sosit momentul acela în care, în sfârșit, simți că e timpul să te apuci de învățat. Te mobilizezi, îți cauți cursurile prin cele mai nebănuite colțuri ale camerei, ajungi să le răsfoiești și ce să vezi? Un adevărat necunoscut! Dacă vrei să ieși din acest labirint, noi îți oferim calea: SiSC Tutoring!

Cine suntem?

SiSC Tutoring este un proiect de succes marca SiSC, care și-a pus o mare amprentă în rândul studenților, iar semestrul acesta își propune să te ajute pe tine să promovezi examenele cu brio.

Cum te vom ajuta?

SiSC Tutoring organizează întâlniri cu profesorii pe care îi alegi chiar tu și te ajută în mod direct să-ți clarifici anumite nelămuriri și să scapi de incertiudini și lacune. Dacă te simți îndeajuns de pregătit la o anumită materie, poți deveni chiar tu, pentru o zi, tutore pentru colegii tăi.

Ce trebuie să faci mai exact?

Pentru că opinia ta contează și pentru că dorim ca tu să obții cât mai multe beneficii de pe urma acestor ședințe, îți oferim posibilitatea de a alege materiile care te interesează cel mai mult și îți punem la dispoziție un Formular de nevoi, pe care va trebui să îl completezi cu acele discipline pe care le consideri primordiale în sesiune, implicit cu sugestiile tale referitoare la profesorii potriviți să te pregătească în cadrul acestor ore.

Ulterior, după finalizarea listei privind topul materiilor, vor începe înscrierile propriu-zise, prin completarea Formularelor de înscriere. Tot ceea ce trebuie să faci în continuare este să vii la ședințele de Tutoring înarmat cu optimism, dar mai ales cu multe întrebări! Profesorii te așteaptă și îți promit o sesiune fără griji și o vară liniștită!

PS: Știai că la Ediția de iarnă a Tutoring-ului au fost 1133 de înscrieri și un total de 1346 de prezențe? Dacă aceste informații ți-au stârnit și mai mult curiozitatea și ți-au dat de gândit, te invităm și pe tine să te convingi de succesul proiectului, iar noi îți garantăm o sesiune fără restanțe!

Fii pregătit pentru succes! Înscrie-te la SiSC Tutoring!

You may also like...