SiSC Tutoring ediţia de iarnă 2015

Sesiunea este acel moment din an când toate gândurile studenţilor sunt transportate din locurile care obişnuiau să ofere distracţie şi relaxare, spre facultate. Problema este că studenţii doar conştientizează potopul care se apropie, detectandu-se astfel imposibilitatea sincronizării între gânduri şi acţiuni.

SiSC Tutoring este un proiect marca SiSC, care a apărut din nevoia şi dorinţa studenţilor din CSIE de a avea o perspectiva mai clară asupra materiilor, motiv pentru care, stă la dispoziţia ta, oferindu-ţi sfaturi utile şi consultaţii pentru a te ajuta să descoperi tainele unor materii ale căror înţelesuri nu le-ai desluşit încă.

Observi o tendinţa în a găsi pretexte pentru a nu învaţă? Eşti stupefiat de grămada de cursuri care îţi ocupă tot patul? Te cuprinde panica pentru că nu ştii cum o să parcurgi toată materia? Te cuprinde disperarea şi începi să faci research pentru cele mai eficiente metode de copiat sau te învăluie resemnarea că o să ai restanţă chiar dinainte de a da examenul? Ei bine, SiSC Tutoring îţi alungă toate grijile , îţi oferă o vestă de salvare şi te invită să participi la consultaţiile oferite atât de profesorii din Cibernetică , cât şi de cei mai pregătiţi studenţi, care îţi vor explica lucrurile într-un limbaj mai familiar. Dacă te numeri chiar tu printre studenţii mai pregătiţi şi vrei să-ţi ajuţi colegii, atunci contactează-ne pe adresa info@sisc.ro şi vei avea ocazia să-ţi etalezi şi să-ţi testezi abilităţile didactice.

Acum ai şansa de a primi răspunsurile mult dorite, de a-ţi pune ordine în materii şi de a capăta logică în gândire. Dacă aceste fraze ţi-au atras atenţia şi vrei să beneficiezi şi tu de această oportunitate, tot ce ai de făcut este să urmăreşti anunţurile ce apar pe site-ul nostru (www.sisc.ro), pe grupurile de discuţie și pe pagina noastră de facebook.

Echipa SiSC Tutoring

You may also like...