SiSC Tutoring 2017 – ediţia de vară

”Nisipul fierbinte îmi gâdilă tălpile, iar briza mării îmi flutură părul creţ. Abia aştept să intru în apă. Sper să fie caldă. Încă puţin până ce voi simţi valurile sărate. Oh! Dar ce se vede în depărtare? Seamănă cu un val uriaş pe care scrie SESIUNE”. În momentul următor, Tudor se trezi confuz după un asemenea vis. Mai sunt doar câteva zile până la sesiune şi el nici măcar nu a apucat să citească toate cursurile. Nu intră în panică pentru că ştie că nu este singurul student în această situaţie. Va proceda şi anul acesta la fel ca în cei trecuţi, şi anume, va participa la sesiunea de TUTORING 2017 – ediţia de vară.

”Nu ştii ce e Tutoring-ul de vară? Este proiectul organizat de Sindicatul Studenţilor din Cibernetică, menit să îi salveze de la înecul în restanţe pe toţi studenţii care doresc să îşi completeze cunoștințele acumulate sau care vor să-şi acopere unele lacune, aşa ca mine.

Vrei să ştii cu ce te ajută? SiSC Tutoring își propune să organizeze sesiuni de pregătire, susținute de către profesori dedicați sau de către alți studenți dornici să își ajute colegii, ceea ce duce la îmbunătățirea rezultatelor și promovarea examenelor.

Te-am convins, dar nu ştii cum să iei şi tu parte la consultaţii? După ce ai completat, sper, formularul de nevoi, echipa SiSC Tutoring a centralizat rezultatele şi a ales atât materiile la care studenţii întâlnesc adeasea probleme, cât şi profesorii doriţi pentru a susţine consultaţiile. Dacă nu ai apucat să completezi acel formular, nu e nicio problemă. Cu siguranţă colegii tăi au fost mai rapizi. Pasul următor este să te prezinţi la consultaţii plin de dorinţa de a acumula cât mai multe cunoştinţe. Reţine, totuşi, că nu ţi se va mai preda încă o dată toată materia! Poţi veni cu întrebări de acasă sau cu exerciţii la care ai întâmpinat dificultăţi.

Pe mine m-a ajutat extrem de mult până acum şi cu siguranţă voi fi prezent şi ediţia aceasta.”

Tudor vine la SiSC Tutoring 2017 – ediţia de vară! Hai şi tu!

Niculae Costina Alina
Membru Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...