SiSC Tutoring 2017- ediția de iarnă

Sărbătorile au trecut, Moș Crăciun și-a încheiat activitatea în acest an, iar noi ne întoarcem la cele lumești, și anume facultatea. Urmează o perioadă dificilă, unde forţele noastre trebuie să fie la cote maxime pentru a face faţă unicului cuvânt care trimite un fior pe şira spinării studenţilor: SESIUNEA! Fără niciun dubiu, în săptămânile de vacanță, presărate cu voie bună, mâncare și oameni apropiați, nu te-ai preocupat prea mult de învățat, teme sau proiecte, iar acum parcă toate se abat asupra ta și nu știi ce să faci, de unde să începi și cum să te organizezi.

Fie că ai învățat pe tot parcursul semestrului sau abia acum faci cunoștință cu unele materii, noi venim în ajutorul tău cu un proiect așteptat de întreaga facultate, SiSC Tutoring!

Scopul proiectului este acela de a ajuta studenții în cea mai grea perioadă a semestrului, pentru a le face sesiunea mai ușoară și pentru a-i ajuta să fie integralişti. Astfel, echipa SiSC Tutoring va organiza consultații la toate materiile la care studenții din toți anii întâmpină probleme și nu oricum, ci cu profesorii îndrăgiți și de la care înțeleg. Sună bine, nu?

Acum, după ce ai completat formularul de nevoi prin care ne-ai comunicat materiile la care ai nevoie de ajutor, dar și profesorii care consideri că te vor pregăti eficient, ce rămâne de făcut? Să vii la sesiunile de pregătire cu determinare, dorința de a învața și, totodată, eventuale nelămuriri și întrebări legate de materie. Profesorii vor fi acolo pentru a te ajuta cât de mult pot, așa că profită.

În concluzie, dacă nici tu nu te simți pregătit pentru examene, dacă ai nevoie de lucru practic pentru a înțelege noțiunile sau dacă pur și simplu ai nevoie de sfântul 5, vino la consultații și asigură-te că vei trece cu bine peste această sesiune. Noi îți dorim mult succes și rezultate cât mai bune!

Lupu Cristina-Ionela
Membru Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...