SiSC Tutoring 2016 – ediția de vară

May the odds be in your favor!

     Iunie.. Ce poate fi mai frumos la începutul verii decât o vacanță bine-meritată după un semestru care te-a băgat complet în ceață? Dar, nu uita că, înainte de toate, vine SESIUNEA!

     Așadar, îți recomandăm ca, în zilele ce urmează, să te apuci serios de studiat  pentru a te putea bucura de vacanță, fără a avea grija unei restanțe. Sună ușor, dar nu știi cum să începi, cum să te organizezi, pentru că materialele sunt multe, iar timpul este limitat? Ai xeroxat cursurile de la colegi, sau poate că le-ai scos pe ale tale din dulap și, totuși, observi că sunt atât de multe.. Poate că nu ai învățat destul în timpul semestrului, încât să îți ușurezi munca în sesiune, sau poate că deja ai uitat tot ce știai cândva. Nu dispera! Soluția o avem chiar noi.

     Care noi ?

     Echipa SiSC Tutoring! Noi te putem ajuta să treci de această perioadă dificilă, ce te suprasolicită, prin intermediul proiectului SiSC Tutoring. Proiectul a fost implementat din dorința de a oferi o mână de ajutor studenților în momentele cele mai grele din perioada facultății.

     Cum facem asta ?

     Prin consultații oferite de profesorii din cadrul facultății CSIE. Și, pentru că tu ești pionul principal, ai șansa de a alege la ce materii întâmpini probleme și, totodată,  poți alege profesorii care să îți ușureze învățarea.

     Ne dorim ca fiecare dintre voi să promoveze examenele cu ușurință, de aceea, ne propunem să realizăm aceste întâlniri pentru a clarifica acele noțiuni cu care încă nu te-ai familiarizat.

     Ce trebuie să faci ?

     Pasul 1 – Prin completarea Formularului de nevoi, cu care deja ai luat contact, ne-ai ajutat să centralizăm materiile pe care vrei să le aprofundezi și, totodată, profesorii care să te pregătească pentru examen.

     Pasul 2 – După parcurgerea primului pas, nu uita să te înscrii la aceste consultații prin completarea Formularului de înscriere.

     Pasul 3 – Vino la consultații înarmat cu optimism și cu dorința de a învăța! Nu uita, totuși, că pentru a putea ajuta, un profesor trebuie să știe ce anume nu s-a înțeles la  materia predată, de aceea, îți recomandăm să îți pregătești  întrebările de acasă.

     De asemenea, dacă tu consideri că te afli printre studenții pregătiți pentru o anumită materie și ai abilități didactice pentru a-ți ajuta colegii, atunci contactează-ne la adresa info@sisc.ro.

     Echipa SiSC Tutoring îți urează o sesiune ușoară și o vară plină de experiențe de neuitat!

Simion Lavinia- Florina
Membru Departament Educațional
Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)

You may also like...