SiSC susține…ONGfest!

Ultima săptamână de inscrieri la ONGFest 2011! ONGFest, cel mai important eveniment al societăţii civile din România, se transformă în Târgul economiei sociale, o caravană care va traversa România pentru a promova voluntariatul, spiritul civic şi economia socială. Peste 600 de organizaţii neguvernamentale sunt asteptate in perioada 9 septembrie – 16 octombrie să işi expună proiectele in faţa publicului larg, potenţialilor voluntari si a beneficiarilor.

Organizaţiile neguvernamentale şi alţi actori ai economiei sociale (cooperativele, organizaţiile de intr-ajutorare, asociaţiile si fundaţiile active in domenii cum sunt protecţia socială, serviciile sociale, sănatatea, producţia agricolă, serviciile de proximitate, educaţie si formare, cultură, sport şi activităţi recreative) sunt invitaţi să se inscrie la eveniment până la data de 31 iulie 2011.

Calendarul Festivalului, la nivel naţional, este urmatorul:

Bucureşti – 9 – 11 septembrie

Iaşi, Bacău – 17 – 18 septembrie

Miercurea – Ciuc, Sibiu, Craiova – 24 – 25 septembrie

Cluj – Napoca, Oradea – 1 – 2 octombrie

Timişoara – 8 – 9 octombrie

Constanţa – 15 – 16 octombrie

Lista participanţilor o puteţi vizualiza aici : http://ongfest.ro/participanti/

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi accesând www.ongfest.ro sau solicitând informaţii la telefon 0753.220.110 adresa de e-mail: ongfest@fdsc.ro, persoana de contact Ruxandra Palade.

ONGFest este cel mai mare eveniment al societăţii civile româneşti, un promotor al comportamentului filantropic şi voluntar şi al participării publice, dar şi o oportunitate de a aduce ONG-urile in atenţia cetăţenilor şi a publicului larg. ONGFest este organizat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în cadrul proiectului PROMETEUS – Promovarea economiei sociale in România prin cercetare, educaţie şi formare profesionala la standarde europene, cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeşte în oameni! cu sprijinul Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe si al Autorităţii Naţionale pentru Sport si Tineret.

You may also like...