SiSC susține ecaHack Bucharest, final call!

Șfârșitul lunii se apropie și ecaHack Bucharest bate la ușă.  Dacă nu aveți echipa înscrisă încă puteți face acest lucru aici: http://bucharest.ecahack.com/account/

ecaHack București va avea loc la Hotel Ibis Palatul Parlamentului pe 30 martie 2013 și oferă o sanșa designerilor, dezvoltatorilor și hackerilor să schimbe concepte, proiecte și să creeze aplicații mobile inovative. Hackathonul vrea să îi aducă la un loc pe cei care își doresc să implementeze software care să ofere experiențe extrem de dinamice și creative pentru utilizatorii de dispozitive mobile.  În acest cadru, dorim nu doar să ne imaginăm viitorul industriei mobile, ci să-l construim alături de ei.

Echipele care vor concura vor fi alcătuite din 2-3 persoane. Acestea vor lucra conform unui plan propriu pe parcursul zilei, urmând ca în prezentarea de la sfarșit să specifice și cum intenționează să continue să dezvolte aplicația.

Atmosfera se anunță antrenantă!

Dacă vă gandiți la hack for smart things, partenerii noștri de la RoboFun vă oferă un discount de 5% la comenzi de piese necesare pentru dezvoltare. În plus, sponsorii noștri de la Alcatel One Touch vă pregătesc ca premii device-uri de ultima generație.

Haideți sa explorăm împreună nenumaratele posibilități și să găsim o echipă care să meargă mai departe la faza regională ce va avea loc în luna octombrie, în cadrul Droidcon Eastern Europe.

Competiția va fi strânsă și veți fi sub îndrumarea unor mentori și membrii ai juriului aleși special pentru a va putea veni în ajutor. Mai jos se află agenda evenimentului:

Programul il gasiti AICI!

Pentru informații suplimentare sau nelămuriri, nu ezitați să contactați echipa organizatorilor folosind formularul: http://www.ecahack.com/contact/.

Puteți de asemenea lua legatura cu Corina Gheorghe – Chief Organizer ecaHack Bucharest, la adresa de e-mail: corina.r.gheorghe@gmail.com sau telefon: +4 0749 103 949.

You may also like...