SiSC la … Liga AC Timișoara

În luna mai, de 4 ani încoace, Liga AC din Timişoara organizează o întâlnire între membri ai organizaţiilor studenţeşti din România. Întâlnirea este de forma unui treasure hunt prin Timişoara şi are scopul de a lega prietenii între organizaţii, de a cunoaşte oameni noi şi de ce nu, de a descoperi Timişoara. Simbolic, proiectul poartă denumirea de Comoara Ligii AC.

Nu vă închipuiţi că este o competiţie acerbă pentu a lua premiul cel mare – o vacanţă în Caraibe. Mai degrabă, premiul cel mare este prietenia, un premiu de sute de ori mai valoros. Şi anul acesta a avut loc o astfel de experienţă, SiSC-ul fiind reprezentat de 4 oameni. Vă pot spune că experienţa a fost unică, de neuitat. Nu o să mă plâng că am alergat 9 ore prin Timişoara, că am mers numai pe jos. Nu! Nu o să va spun cum a trebuit să descifrăm ghicitori care ne puneau pe rute greşite şi ne supuneau la tot felul de pedepse.

A trebuit să mimez un indiciu sau să aleg să fiu cărat în spate de echipa mea. Ghiciţi ce am ales: să-l mimez, sau mai bine spus, să-l fac scăpat, astfel încât echipa mea să nu mai fie nevoită să descifreze semnale stângace care să încerce să mimeze o ghicitoare cu ,,râuri de fier”, puncte cardinale şi multe alte hieroglife culturale. Am mers legaţi de picioare doi câte doi, a trebuit să dansăm în jurul unui monument, să cântăm o melodie de operă chiar în faţa Operei din Timişoara, în faţa unei audienţe nedumerite de ce se întâmplă cu o ceată de studenţi gălăgioşi.

Am parcurs 20 de kilometri ai prieteniei, ai încrederii şi ai speranţei. Ne-am distrat, am numărat copaci în căutarea fructului oprit, ne-am luat la întrecere unii cu alţii şi am încercat să ne ducem pe rute greşite. Nu a contat locul pe care am ajuns într-un final, a contat că am plecat la drum unu câte unu şi ne-am întors o echipă. Acesta a fost scopul şi a reuşit!

Bogdan Iliescu – VP Dezvoltare Organizaţională

You may also like...