SiSC participă la Forumul Organizațiilor Studențești din România, ediția a VII-a

Cea de-a VII-a ediție a Forumului Organizațiilor Studențești din România (FOSR) va avea loc în perioada 5-10 august la Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de 9 organizații studențești din Cluj, sub egida Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR).

Acesta este cel mai important eveniment ANOSR, el reunind în acest an peste 150 de studenți din peste 70 de organizații studențești din țară care au ca scop dezbaterea subiectelor educaționale și sociale importante pentru studenți, precum și facilitarea schimbului de bune practici între organizațiile participante.

Rezultatele dezbaterilor pe teme precum finanțarea educației, participarea studenților la procesul decizional în universități, dar și angajabilitatea, vor fi transpuse într-o serie de propuneri pentru modificarea legislației în vigoare și vor fi transmise spre asumare actualilor parlamentari. De asemenea, un subiect important ce va fi dezbătut îl reprezintă stadiul în care se află implementarea Statutului Studentului în universități.

La deschiderea oficială a evenimentului vor participa Ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, precum și Rectorii universităților din Cluj-Napoca și reprezentanți ai autorităților locale.

Reprezentanții SiSC vor fi prezenți la dezbateri și vă vor ține la curent cu deciziile luate în cadrul Forum-ului!

Mai multe informații puteți găsi pe pagina evenimentului .

You may also like...